خبر فوری: رفع فیلترینگ

۱۲ آبان ۱۴۰۳، ۱۳:۲۵
کد خبر: 85646606
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

روزهای کم رونق کارخانه ماشین سازی گچساران + فیلم

۱۲ آبان ۱۴۰۳، ۱۳:۲۵
کد خبر: 85646606
روزهای کم رونق کارخانه ماشین سازی گچساران + فیلم

گچساران- ایرنا-کارخانه ماشین سازی گچساران با ظرفیت تولید ۱۷ هزار تن قطعه فلزی در سال به دلیل نداشتن بازار فروش، بدهی انباشته و وجود معارض هم اکنون با ۱۰ درصد ظرفیت در حال فعالیت است.

به گزارش ایرنا، کارخانه ماشین سازی گچساران در زمینی به مساحت ۱۰ هکتار از توانایی بالایی در بخش صنعتی برخوردار است و تامین قطعات مورد نیاز شرکت بهره برداری نفت وگاز، پتروشیمی گچساران ، دهدشت و استان های همجوار از اهداف راه اندازی این کارخانه بوده است.

کارخانه ماشین سازی پارس گچساران در سال ۱۳۸۸ وارد مدار تولید شد و این طرح اقتصادی برای نخستین بار پس از ۲ سال فعالیت در سال ۹۱ از مدار تولید خارج شد و پس از کش و قوس های فراوان برای دومین بار در سال ۱۳۹۲ وارد تولید شد این واحد صنعتی به دلیل نداشتن بازار فروش، بدهی انباشته و وجود معارض پس از چند سال فعالیت دوباره مهر موم شد و کارگران بسیاری از کار بیکار شده اند.

کارخانه ماشین سازی گچساران بیش از پنج سال رکود در دولت سیزدهم و پس ار سفر نخست هیات دولت به استان در مهر ماه سال ۱۴۰۰ با حمایت‌های دولت و پیگیری های فعالان اقتصادی به صحنه تولید بازگشت و هم اکنون تنها با ۱۰ درصد ظرفیت فعالیت دارد.

به گفته کارشناسان صنعتی، استان کهگیلویه و بویراحمد یکی از استان‌هایی بوده که در حوزه تولید نسبت به سایر استان‌ها، حرکت کندتری دارد که این امر موجب کاهش آمار اشتغال در استان شده به‌نحوی‌که همواره به هنوان یکی از استان‌های کشور با بیکاری بالا در آمارها مطرح بوده ‌است.

عدم حمایت شرکت های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد از کارخانه ماشین سازی

مدیر کارخانه ماشین‌سازی پارس گچساران گفت: این کارخانه چهار شعبه در کشور دارد که ماشین‌سازی پارس گچساران یکی از آن‌هاست و سال ۸۸ به بهره‌برداری رسید اگرچه این کارخانه هم‌اکنون با حدود۱۰ تا ۱۵ درصد ظرفیت اصلی مشغول به کار است.

علی نیرومند افزود: دغدغه امروز ما در کارخانه ماشین‌سازی گچساران عدم ارجاع کارهای شرکت‌های صنعتی استان کهگیلویه و بویراحمد به خارج از این کارخانه است که حداقل بتوانیم بخشی از ظرفیت مان را ارتقا دهیم و در راستای رفع معضل بیکاری شهرستان هم نیروهای بسیاری در این کارخانه نیز به‌کارگیری شوند.

رئیس کارخانه ماشین سازی گچساران ابراز کرد: این کارخانه به دلیل بدهی انباشته و معارض تاکنون چند بار مهر و موم شده بود که مجددا با حمایت مسئولان دوباره شاهد احیای آن هستیم.

تولید ۵۰ هزار تن سازه فلزی از سوی کارخانه ماشین سازی گچساران

نیرومند با بیان اینکه هم‌اکنون در این کارخانه ۸۰ نفر به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم فعالیت می‌کنند، تصریح کرد: در صورت تأمین زیرساخت‌های لازم، حمایت مسئولان و واگذاری سفارش‌های مجتمع‌های صنعتی استان به این کارخانه می‌توان اشتغال‌زایی آن را به ۵۰۰ نفر هم افزایش داد.

وی عنوان کرد: تاکنون در این کارخانه بیش از ۵۰ هزار تن سازه فلزی تولید و روانه بازار شده است.

نیرومند ادامه داد: عمده فعالیت ماشین‌سازی پارس گچساران در ساخت سوله‌های فلزی، مخازن، پل‌های فلزی و دکل‌های مخابراتی و سایر ملزوماتی است که در هلدینگ‌های نفت و گاز و پتروشیمی به‌کاربرده می‌شوند.

کارخانه ماشین سازی با کمترین قیمت بازار در حال رقابت است

نیرومند تصریح کرد: این کارخانه ازنظر امکانات و خط تولید به‌روز و مدرن جز یکی از کارخانه‌های تولیدی برتر در استان کهگیلویه و بویراحمد بشمار می رود و چند عنوان رتبه برتر استانی در کارنامه فعالیتش دارد.

روزهای کم رونقی کارخانه ماشین سازی گچساران + فیلم

مدیر کارخانه ماشین‌سازی پارس گچساران با بیان اینکه کارخانه ماشین سازی پارس گچساران زیرمجموعه شستا وابسته به وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی است افزود: کارخانه ماشین سازی گچساران با کمترین قیمت در حال رقابت است و به دلیل اینکه یک شرکت دولتی است دنبال سود خاصی نیست و هدف آن تنها اشتغالزاییست.

کارخانه ماشین سازی گچساران ظرفیت اشتغالزایی ۵۰۰ نفر را دارد

فرماندار گچساران تاکید کرد: کارخانه قطعات ماشین سازی این شهرستان پس از تعطیلی چندساله با ایجاد فرصت شغلی مناسب از مهمترین واحدهای تولیدی است و این کارخانه ظرفیت اشتغالزایی ۵۰۰ نفر را دارد.

روانبخش دیهیم خوب ابراز کرد: این کارخانه با زیربنای ۲۷ هزار مترمربع در قالب سالن تولید، انبار و ساختمان اداری در شهرک صنعتی گچساران ساخته شده است.

وی تاکید کرد: کارخانه قطعات ماشین سازی این شهرستان از مهمترین واحدهای تولیدی است که در گچساران به چرخه تولید بازگشته است و تعداد اشتغال زایی کارخانه به صورت مستقیم نوسان دارد و با توجه به سفارشات کارخانه، اشتغالزایی آن بصورت پروژه ای است.

دیهیم خوب ادامه داد: کارخانه ماشین سازی گچساران با ظرفیت ۱۷ هزار تن قطعه فلزی در سال،از توانایی بالایی در بخش صنعتی برخوردار است.

مصوبه ای که اجرایی نشد/ اختصاص ۵۰۰ میلیارد ریال به زیر ساخت های کارخانه ماشین سازی گچساران

مدیر کارخانه ماشین‌سازی پارس گچساران گفت: متاسفانه شعبه کارخانه ماشین سازی گچساران به دلیل عدم سفارش و ارائه خدمات و همکاری نهادها و سازمان ها مظلوم واقع شده است.

نیرومند ابراز کرد: هم اکنون محوطه سازی این طرح اقتصادی ناقص است و در سال ۸۸ تنها سالن های این طرح اقتصادی احداث شده بود که به بهره برداری رسید.

وی ابراز کرد: در سفر هیات دولت در سال ۱۴۰۰ به کهگیلویه و بویراحمد مصوب شد که سازمان تامین اجتماعی ۵۰۰ میلیارد ریال برای زیرساخت های این طرح اقتصادی اختصاص دهد که متاسفانه تاکنون عملی نشده است.

نیرومند با بیان اینکه حمایت کردن مسئولان باعت رفع مشکلات این طرح اقتصادی می شود گفت: کارخانه ماشین سازی گچساران هم اکنون به دیل عدم سفارش، مشکلات مالی و مالیاتی دارای مشکلات متعددی است.

روزهای کم رونقی کارخانه ماشین سازی گچساران + فیلم

وی عدم پشتیبانی و سفارش کار در شهرستان را یکی دیگر از مشکلات این کارخانه اعلام کرد و گفت: سفارش کاری که این شرکت می تواند در گچساران انجام دهد از سوی رقیب های این شرکت در تهران انجام می شود.

پیگیری مشکلات حقوقی و خط تولید کارخانه ماشین سازی از سوی بسیج مهندسین

مسئول سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن سپاه فتح کهگیلویه‌ و بویراحمد گفت: در قالب طرح پایش، عارضه‌یابی و احیای واحدهای صنعتی و معدنی با عنوان "کلینیک خدمات مشاوره" از سوی سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن استان کهگیلویه و بویراحمد مشکلات حقوقی و خط تولید این واحد صنعتی پیگیری خواهد شد.

سرهنگ ربیع الله اصالت فر افزود: پس از بازید از کارخانه ماشین سازی گچساران مصوب شد که معارضات حقوقی و توجه به واحد های صنعتی استان به تولیدات داخلی و استفاده از این ظرفیت ها در دستور کار قرار گیرد.

اصالت فر تصریح کرد: سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن استان برای ایجاد و تثبیت اشتغال با هماهنگی و هم‌افزایی با دیگر دستگاه‌ها و نهادها، مشکلات زیرساختی را برای احیای صنایع راکد و نیمه فعال در دستور کار قرار داده است.

شهرستان ۱۵۶ هزار نفری گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha