مشارکت پنج هزار مدرسه در برگزاری ۱۳ آبان/تشکیل کمیته اقدام مشترک برای نظارت بر بازار

تهران -ایرنا- بسته اخبار اجتماعی ایرنا در دوازدهم آبان به مشارکت پنج هزار مدرسه دربرگزاری۱۳ آبان،بازیافت ضایعات الکترونیکی،اعتبار موردنیاز برای اجرای قانون حمایت ازمعلولان،تامین مناسب پانسمان بیماران پروانه‌ای،برخورد با سهل‌انگاری مدیران دراجرای قانون هوای پاک،تمرکز آموزش و پرورش برتقویت مدارس دولتی،تشکیل کمیته اقدام مشترک برای نظارت بربازار وابلاغ شیوه‌نامه تبادل دارو بین داروخانه‌ها پرداخته است.

در بسته خبری پیش رو مهمترین اخبار ۲۴ ساعت گذشته را باهم مرور می‌کنیم ،امروز سرویس جامعه خبرگزاری ایرنا با اخبار مختلفی از حوزه اجتماعی ایران همراه بود که گزیده این اخبار را می‌توانید در ادامه بخوانید.

بکارگیری به موقع فارغ‌التحصیلان، جلوی مهاجرت نخبگان را می‌گیرد

 وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مهاجرت نخبگان را یک خسارت برای کشور توصیف کرد و گفت: باید با بکارگیری مناسب و به موقع فارغ التحصیلان جلوی مهاجرت آنها را بگیریم.

محمدرضا ظفرقندی در آیین تکریم و معارفه معاونان تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت که در محل این وزارتخانه برگزار شد، اظهار داشت: تعداد مقاله‌های علمی منتشره تنها یکی از شاخص‌های توسعه کشورهاست و همه آن نیست.

وی اظهار داشت: اگرچه علم به خودی خود ارزشمند است اما آنچه علم را به توسعه تبدیل می کند، تلفیق آن با اخلاق است.ادامه خبر را اینجا بخوانید.

اطلاعیه دانشگاه شهید رجایی درباره «تغییر وضعیت آموزشی» برخی دانشجویان

 دانشگاه شهید رجایی اعلام کرد: پایش وضعیت آموزشی دانشجویان یکی از روندهای متداول دانشگاه‌هاست که در جهت ساماندهی امور آموزشی و ایجاد نظم و انضباطی آموزشی دانشجویان و به منظور کیفیت بخشی آموزشی صورت می‌گیرد.

به گزارش ایرنا از وزارت آموزش و پرورش، در پی انتشار مطالبی مبنی بر اخراج دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در فضای مجازی، این دانشگاه روز شنبه در اطلاعیه‌ای به بیان توضیحاتی در این خصوص پرداخت و ادعاهای مطرح شده را رد کرد.

در این اطلاعیه آمده است: در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی مانند بیشتر دانشگاه‌ها در ابتدای هر نیم‌سال و پس از اتمام فرآیند انتخاب واحد و حذف و اضافه دانشجویان و ترمیم واحدها از سوی کارشناسان گروه‌های آموزشی در هر دانشکده، شناسایی مشکلات آموزشی دانشجویان، از سوی کارشناسان خبره معاونت آموزشی و با نظارت مدیران این حوزه با بررسی انتخاب واحدهای انجام می‌شود که با این کار فرآیند پایش وضعیت آموزشی تکمیل می‌شود.ادامه خبر را اینجا بخوانید.

نخستین نشست کمیته اقدام مشترک نظارت و برخورد با تخلفات بازار برگزار شد

 نخستین نشست کمیته اقدام مشترک نظارت و برخورد با تخلفات حوزه بازار در دولت چهاردهم در راستای هماهنگی و انسجام بخشی بین متولیان حوزه نظارت، بازرسی و رسیدگی به تخلفات در بازار و با حضور نمایندگان دستگاه‌های عضو برگزار شد.

به گزارش وزارت دادگستری، نخستین نشست کمیته اقدام مشترک نظارت و برخورد با تخلفات حوزه بازار در دولت چهاردهم با حضور نمایندگان دستگاه‌های عضو از جمله قائم مقام وزیر صمت، معاون وزیر کشور، نماینده دادستان کل کشور و نمایندگان وزارت بهداشت، سازمان حمایت تولیدکنندگان و مصرف کنندگان، فراجا، سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، اتاق اصناف، وزارت راه و شهرسازی، وزارت نفت و وزارت جهاد کشاورزی به ریاست وزیر دادگستری برگزار شد.

امین حسین رحیمی موضوع تنظیم و نظارت بر بازار را مساله‌ای بین‌دستگاهی و پیچیده عنوان کرد و افزود: دستگاه‌های مختلفی در موضوع نظارت و تنظیم بازار دخیل هستند؛ هرچند قانون، وظایف و اختیارات هر دستگاه را مشخص کرده است اما تشکیل چنین نشست‌هایی موجبات هم‌افزایی، هماهنگی و بهبود روندها را در پی دارد.ادامه خبر را اینجا بخوانید.

تمرکز آموزش و پرورش باید تقویت مدارس دولتی باشد

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با تاکید بر ضرورت تقویت مدارس دولتی گفت: بیشتر دانش‌آموزان کشور در مدارس دولتی تحصیل می‌کنند؛ بنابراین تمرکز آموزش و پرورش با ارائه برنامه هدفمند باید در راستای تقویت مدارس دولتی باشد.

ذبیح‌الله خداییان در دیدار با علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش و معاونین وی با اشاره به نقش آموزش و پرورش در آینده کشور، افزود: اگر می‌خواهیم کشور آینده روشنی داشته و از هر جهت توسعه یافته‌ باشیم باید در مورد آموزش و پرورش برنامه‌ریزی درست و دقیقی صورت گیرد.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب بر اهمیت توجه به آموزش و پرورش، گفت: همان طور که ایشان بارها بر اهمیت آموزش و پرورش تاکید داشته‌اند، سرمایه اصلی هر کشور، نیروی انسانی آن است.ادامه خبر را اینجا بخوانید.

آغاز آموزش ۵۵۰۰ مراقب سالمند/ برگزاری جشنواره منطقه‌ای تئاتر اشخاص دارای معلولیت

سرپرست سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اهمیت توجه به سالمندان نیاز به مراقبت گفت: طرح سراسری آموزش ۵۵۰۰ مراقب سالمندان مراکز شبانه‌روزی و مراقبت در منزل تا یک ماه و نیم آینده اجرا می‌شود.

سید جواد حسینی با تاکید بر موضوع توجه به سالمندان و آغاز موج سالمندی افزود: آموزش مراقبین سالمندان نیازمند مراقبت یکی از نیازهای اساسی در مراقبت از سالمندان است، در همین راستا طرح آموزش مراقبین به صورت پایلوت در تهران و شهریار برای ۱۲۰ مراقب برگزار شد و تا یک ماه و نیم آینده نیز ۵۵۰۰ نفر از مراقبین سراسر کشور آموزش های لازم را به تدریج خواهند دید.

وی همچنین به نقش هنر در اجتماعی شدن، توان افزایی و هویت بخشی مددجویان اشاره کرد و گفت: در همین راستا برنامه ها و جشنواره های کشوری هنری تدارک دیده شده است.ادامه خبر را اینجا بخوانید.

پنج هزار مدرسه در برگزاری ۱۳ آبان مشارکت دارند/اجرای نوجهان از نگاه یک نوجوان

سرپرست معاونت فرهنگی اجتماعی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان با بیان اینکه پنج هزار مدرسه در برگزاری برنامه‌های روز ۱۳ آبان فعال هستند، گفت: یکی از این برنامه‌ها اجرای رویداد نوجهان با هدف تبیین نظم جدید جهانی از نگاه یک نوجوان است.

حمید سلیمی درباره برنامه‌های این تشکل به مناسبت ۱۳ آبان ماه اظهار کرد: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری به دانش آموزان که جایگاه ایران را در نظم جدید جهانی شناسایی کنند و بشناسند؛ عملیات نوجهان از سال گذشته اجرایی شده است.

وی با بیان اینکه عمده فعالیت‌ها در نوجهان تبیین جنایات استکبار جهانی است، گفت: ما آمریکا را محور شرارت‌های عالم می‌دانیم از این رو محور برنامه‌ها در عملیات نوجهان معرفی جنایات تاریخی استکبار و بررسی نشانه‌های افول آمریکا است.ادامه خبر را اینجا بخوانید.

مشارکت پنج هزار مدرسه در برگزاری ۱۳ آبان/بازیافت ضایعات الکترونیکی

آیا ضایعات الکترونیکی زباله هستند؟

پسماندهای الکترونیکی سوغات توسعه شهرنشینی و زندگی صنعتی‌اند و حجم زیادی از آنها در دنیا تولید می‌شود که اگر درست مدیریت نشوند قطعا موجب آسیب به منابع آب و خاک خواهند شد از این رو کنوانسیون بازل به عنوان متولی مدیریت پسماندهای خطرناک و ویژه همواره در حال به روز کردن دستورالعمل‌های مربوطه است و اکنون برخی کشورها این موضوع که ضایعات الکترونیکی اصلا زباله هستند یا خیر را مطرح کرده‌اند.

تا چند سال گذشته نوع پسماندها نسبت به دنیای امروزی کاملا متفاوت بود، در روستاها که اصلا پسماند معنا نداشت، چون هیچ وقت غذایی اضافه نمی آمد تا دور ریخته شود، پوست میوه و سبزیجات هم که غذای دام و مرغ و خروس می شد، از پلاستیک و ظروف یکبار مصرف هم که خبری نبود، اما امروزه همه چیز تغییر کرده انواع پسماند از خطرناک، ویژه و شهری شکل گرفته و مدیریت آنها کاملا تخصصی شده است به طوری که کنوانسیون های بین المللی تشکیل و کشورها عضو شدند تا بتوانند پسماندهای خود را مدیریت کنند.ادامه گزارش را اینجا بخوانید.

مشارکت پنج هزار مدرسه در برگزاری ۱۳ آبان/بازیافت ضایعات الکترونیکی

اجرای قانون حمایت از حقوق معلولان ۱۵۳ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد

سرپرست سازمان بهزیستی کشور گفت: برای اجرای مطلوب قانون حمایت از حقوق معلولان ۱۵۳ هزار میلیارد تومان در لایحه بودجه ۱۴۰۴ نیاز است که این رقم در سال جاری ۱۳ هزار میلیارد تومان بود.

سیدجواد حسینی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طبیعتا بهزیستی وظایف متعددی برعهده دارد اما برای اجرای قانون حمایت از افراد دارای معلولیت، این سازمان فقط ۱۳ هزار میلیارد در اختیار دارد که پیشنهاد آن در بودجه ارائه شده است و امید داریم این امر محقق شود.

وی یادآور شد: البته هنوز لایحه بودجه وارد مرحله نهایی نشده است و برای افزایش بودجه اجرای قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت درخواستی ارائه نمی شود چراکه با درخواست به جایی نمی‌رسیم بلکه به صورت شبانه روزی تلاش داریم تا میزان بودجه در لایحه افزایش یابد.ادامه خبر را اینجا بخوانید.

مشارکت پنج هزار مدرسه در برگزاری ۱۳ آبان/بازیافت ضایعات الکترونیکی

شوراهای مدارس بزرگترین شبکه اجتماعی و فرهنگی دانش‌آموزی است

وزیر آموزش و پرورش گفت: شوراهای دانش‌آموزی مدارس یکی از ارکان اصلی و اثرگذار برای نقش‌آفرینی در امور اجرایی و مشورتی مدیران مدارس و تمرینی برای کشف و شناسایی استعدادهای دانش‌آموزان برای ورود به عرصه‌های مهم تصمیم‌گیری و افزایش مسئولیت‌پذیری اجتماعی است.

علیرضا کاظمی در پیامی به مناسبت بیست و هفتمین دوره انتخابات شورای دانش آموزی افزود: امروز شما دانش آموزان امیدوار، بالنده، خلاق و پرسشگر در دهه پنجم انقلاب اسلامی، این دوره از انتخابات را در سال «جهش تولید با مشارکت مردم» و با شعار «شورای دانش آموزی، برای ایران؛ برای مدرسه» به شیوه ای کاملاً آزاد و متعهدانه به مبانی نظام تعلیم و تربیت اسلامی، برگزار کرده و مسئولیت پذیری، خودباوری و مشارکت جویی خود را به نمایش خواهید گذاشت.ادامه خبر را اینجا بخوانید.

مشارکت پنج هزار مدرسه در برگزاری ۱۳ آبان/بازیافت ضایعات الکترونیکی

تامین مناسب پانسمان بیماران پروانه‌ای

رئیس سازمان غذا و دارو از تامین مناسب پانسمان موردنیاز بیماران پروانه‌ای خبر داد و گفت: تمامی متقاضیان، از جمله هلال احمر، می‌توانند در فراخوان‌های واردات این اقلام شرکت کنند.

سید حیدر محمدی افزود: برای تامین نیازهای بیماران پروانه‌ای، هیچ محدودیتی برای شرکت در فراخوان‌های واردات پانسمان‌های مورد نیاز این بیماران وجود ندارد و تمامی متقاضیان از جمله هلال احمر، می‌توانند در این فراخوان‌ها شرکت کنند.

وی همچنین به مشکلات ناشی از انحصار تولید پانسمان‌های بیماران پروانه‌ای توسط یک شرکت خارجی اشاره کرد و اظهار داشت: این شرکت به دلیل تحریم‌ها محدودیت هایی را در فروش پانسمان‌های مخصوص به ایران ایجاد کرده است.ادامه خبر را اینجا بخوانید.

مشارکت پنج هزار مدرسه در برگزاری ۱۳ آبان/بازیافت ضایعات الکترونیکی

برخورد با سهل‌انگاری و ترک فعل مدیران در اجرای قانون هوای پاک/مسئولیت ۲۶ دستگاه اجرایی

دادستان عمومی و انقلاب تهران با تاکید بر اینکه حل مشکل آلودگی هوا، نیازمند همکاری، تلاش و هماهنگی دستگاه‌های اجرایی متولی است، از برخورد جدی با ترک فعل مدیران و دستگاه‌های اجرایی کم‌کار در زمینه اجرای قانون هوای پاک خبر داد.

علی صالحی در جلسه کارگروه نظارت و پیگیری حقوق عامه دادستانی تهران با موضوع آلودگی هوا اظهار داشت: دادستانی تهران به عنوان مدعی‌العموم به صورت جدی تخلفات دستگاه‌های اجرایی در زمینه اجرای قانون هوای پاک را پیگیری می کند.

وی افزود: در همین راستا از همه دستگاه‌های اجرایی انتظار می‌رود که در این زمینه همکاری‌های لازم را با این دادستانی داشته باشند؛ به همین منظور در جلسه امروز گزارش عملکرد دستگاه‌های مسئول در زمینه اجرای قانون هوای پاک به ویژه در زمینه نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی و تامین اعتبار و توسعه زیرساخت‌های خودروهای برقی بررسی شد.ادامه خبر را اینجا بخوانید.

مشارکت پنج هزار مدرسه در برگزاری ۱۳ آبان/بازیافت ضایعات الکترونیکی

حمله رژیم اسرائیل به ایران تعرض به قواعد بین‌المللی است/آمریکا و کشورهای اروپایی شریک جرم

استادیار دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی، حمله رژیم اسرائیل به ایران را تعرض به قواعد بین‌المللی دانست و گفت: رژیم صهیونیستی اساسی‌ترین قاعده همزیستی مسالمت‌آمیز همچنین بنیادی‌ترین تعهد بین‌المللی مبنی بر احترام به استقلال سیاسی، تمامیت سرزمینی و اهداف و اصول منشور ملل متحد را نقض کرده است.

هیبت‌الله نژندی‌منش در گفت‌وگو با خبرنگار قضایی ایرنا درباره اقدام رژیم اسرائیل در حمله به ایران در پرتو حقوق بین‌الملل اظهار داشت: حمله رژیم اسرائیل به ایران تعرض به یک قاعده آمره بین‌المللی است که نه تنها جمهوری اسلامی ایران بلکه دیگر اعضای جامعه جهانی نیز در آن نفع دارند و ایران حق دارد که از زور مسلحانه علیه رژیم صهیونیستی با رعایت الزامات حقوق بین‌الملل بشردوستانه استفاده کند.

وی تصریح کرد: از نظر حقوق بین‌الملل این اقدام به معنای نقض صریح و فاحش منشور ملل متحد و قاعده آمره عدم توسل به زور مسلحانه است.ادامه خبر را اینجا بخوانید.

مشارکت پنج هزار مدرسه در برگزاری ۱۳ آبان/بازیافت ضایعات الکترونیکی

راه‌اندازی سیستم‌های اعلان و تشخیص فوری سکته قلبی

معاون مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌های وزارت بهداشت با بیان اینکه بیماری‌ های ایسکمیک قلب از جمله سکته قلبی ۲۱ درصد علل مرگ و میر را در تمامی سنین به خود اختصاص داده است، گفت: سیستم‌های اعلان و فراخوان فوری ۲۴ ساعته برای بیمار سکته قلبی از سوی وزارت بهداشت راه‌اندازی شده است.

نسرین بیات با اشاره به مطالعات صورت گرفته درباره علل مرگ و میر در ۳۱ استان کشور، اظهار داشت: از میان ۲۰ علت اول مرگ‌ ها در تمامی سنین و در هر دو جنس، شایع‌ترین علت مرگ و میر در جامعه به علت بیماری‌ های ایسکمیک قلب اختصاص دارد.

وی با بیان اینکه بیماری‌های قلبی عروقی به عنوان مهم‌ترین علت مرگ و میر در دنیا مطرح و به صورت اپیدمی جهانی شناخته شده است، افزود: بر اساس آمار سازمان جهانی بهداشت، ۴۰ درصد از علل مرگ و ۳۰۰ میلیون از کار افتادگی ها را می توان از عوارض این بیماری دانست.ادامه خبر را اینجا بخوانید.

مشارکت پنج هزار مدرسه در برگزاری ۱۳ آبان/بازیافت ضایعات الکترونیکی

سازمان محیط‌زیست در اجرای طرح گردشگری آشوراده بر احقاق حق جامعه محلی تمرکز دارد

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: سازمان حفاظت محیط‌زیست به‌عنوان متولی محیط‌زیست کشور در کنار مردم ایستاده و در مورد طرح گردشگری جزیره آشوراده هم بر احقاق حق جامعه محلی تمرکز دارد، بی‌تردید مانند همه مناطق حفاظت شده و تحت مدیریت سازمان، جامعه محلی از ذی‌نفعان اصلی و مهم هستند.

شینا انصاری در یادداشتی با اشاره به اینکه محیط زیست و معیشت پایدار در تقابل با هم نیستند افزود: انتشار نامه معاون طبیعی سازمان درباره لزوم بررسی‌ فعالیت‌های عمرانی در جزیره آشوراده که با هدف اجرای ضابطه‌مند آنها انجام شده، واکنش‌های انتقادی برخی از مسئولان استان گلستان را در پی داشت، به نظر من بسیاری از اظهارنظرها از سر دلسوزی اما با شتاب‌زدگی و بدون توجه به رسالت سازمان حفاظت محیط‌زیست مطرح شد.ادامه خبر را اینجا بخوانید.

مشارکت پنج هزار مدرسه در برگزاری ۱۳ آبان/بازیافت ضایعات الکترونیکی

روشی برای کاهش آمار سزارین؛ بیمارستان‌های پیشتاز زایمان در آب کدامند؟

زایمان در آب که در سال های اخیر برای کاهش درد مادران در حین وضع حمل رواج یافته است، می‌تواند به کاهش آمار جراحی سزارین کمک کند؛ البته آمارها نشان می‌دهد استان های بوشهر و خراسان شمالی در این زمینه پیشتاز هستند.

مادر شدن یکی از بهترین رخدادها برای بروز عواطف انسانی است؛ مادر برای رسیدن به این حس زیبا ۹ ماه رنج بارداری و سرانجام هم درد زایمان را به جان می خرد تا شاهد در آغوش کشیدن فرزندش باشد و یک لبخند او تمام رنج ها و مشقت های را برای او قابل تحمل می کند.

درد زایمان یکی از شدیدترین دردهایی است که زنان در طول سال های عمر خود تجربه می‌کنند اما برخی از مادران بدون داشتن دلیل موجه و فقط برای رهایی از درد زایمان جراحی و روش‌های غیرطبیعی می دهند؛ به همین خاطر سال‌هاست که زایمان طبیعی در بین بانوان اقبال خود را از دست داده و سزارین جایگزین این شیوه شده است؛ موضوعی که مطالعات نشان می دهد فقدان آگاهی و اطلاع‌رسانی ناکافی یکی از مهمترین دلایلی است که بانوان بدون داشتن عارضه، مشکل یا بیماری خاصی به این سمت سوق داده شده‌اند.ادامه خبر را اینجا بخوانید.

مشارکت پنج هزار مدرسه در برگزاری ۱۳ آبان/بازیافت ضایعات الکترونیکی

ابلاغ شیوه‌نامه تبادل دارو بین داروخانه‌ها

مدیرکل داروی سازمان غذا و دارو از ابلاغ شیوه‌نامه جدید تبادل دارو بین داروخانه‌ها خبر داد و گفت: این شیوه‌نامه به منظور تسهیل تامین داروهای مورد نیاز بیماران، جلوگیری از هدررفت منابع دارویی و تضمین سلامت جامعه طراحی شده است.

غلامحسین صادقیان در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه سلامت ایرنا افزود: در این شیوه‌نامه، فرایند تبادل دارو شامل مراحل مشخصی است؛ ابتدا داروخانه مبدأ موظف است اطلاعات دقیق داروها، شامل شناسه رهگیری را در سامانه ثبت کند.

وی اظهار داشت: پس از آن، داروخانه مقصد این اطلاعات را دریافت و بررسی می‌کند. در صورت تایید، داروها به موجودی داروخانه مقصد اضافه می‌شوند و در غیر این صورت، به داروخانه مبدأ بازگردانده می‌شوند.ادامه خبر را اینجا بخوانید.

مشارکت پنج هزار مدرسه در برگزاری ۱۳ آبان/بازیافت ضایعات الکترونیکی

اگر قصد دنبال کردن اخبار گروه جامعه ایرنا به صورت کامل در حوزه‌هایی مانند محیط زیست، زنان و خانواده، رفاه و تأمین اجتماعی، حقوقی و قضایی، آموزش و پرورش، بهداشت و سلامت، هلال احمر، اورژانس، انتظامی و حوادث، بهزیستی، مسائل و آسیب‌ها و مدیریت بحران را دارید، پیشنهاد می‌کنیم هر روز سری به این سایت‌ https://www.irna.ir/service/society بزنید.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha