ضرورت نوآوری در برگزاری مسابقات علمی ملی و بین‌المللی توسط انجمن‌های دانشجویی

تهران- ایرنا- رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تاکید بر ضرورت ایجاد نوآوری برای برگزاری مسابقات علمی ملی و بین‌المللی توسط انجمن‌های علمی، گفت: امروزه مسابقات علمی در دنیا با تغییر و تحولاتی برگزار می‌شود، انجمن‌های علمی دانشجویی باید در این زمینه طراحی‌های جدید داشته باشند تا ما در سطح ملی و بین المللی بتوانیم مسابقات جدیدی را طراحی و برگزار کنیم.

به گزارش روز شنبه گروه علمی ایرنا از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، علیرضا رهایی در مراسم تقدیر از انجمن‌های علمی دانشگاه، اظهارداشت: انجمن های علمی با ارزش‌ترین فعالیت ها را در دانشگاه انجام می دهند. برگزاری مسابقات مختلف علمی، چاپ نشریات، برگزاری بازدیدهای علمی و غیره که توسط انجمن‌های علمی برگزار می‌شود، گزینشی از بهترین کارهای علمی است که این دانشجویان در کنار درس و تحصیل آن را انجام می دهند.

رئیس دانشگاه امیرکبیر گفت: این اقدامات قطعا موجب افزایش خلاقیت و نوآوری بین دانشجویان خواهد بود و ادامه این اقدامات ضمن ایجاد یک روحیه شاد، موجب بهبود روحیات و افزایش روحیه نوآوری در بسیاری از کارهای دیگر دانشجویان می‌شود.

وی تصریح کرد: ما سابقه فعالیت انجمن‌های علمی در دانشگاه را حدود ۲۵ سال یعنی از سال های ۱۳۸۰ در دانشگاه داریم. طوری‌که برنامه‌های مختلفی را برگزار می‌کردیم و اکنون تجربه برگزاری برنامه‌های مختلف را داریم همچنین ۱۸ انجمنی که در دانشگاه فعال هستند کارهای مختلفی را انجام دادند.

رهایی تاکید کرد: یکی از اقداماتی که انجمن‌های علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر انجام می‌داد برگزاری مسابقات رباتیک بود که تمام فضای دانشگاه درگیر برگزاری این مسابقات می‌شد. به طوریکه شور و نشاط عجیبی در تمام سطح دانشگاه حاکم می‌شد، براین اساس بروز برخی تغییرات در انجمن‌های علمی لازم است.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطر نشان کرد: امروزه بروز برخی تحولات علمی و بحثی که در حوزه فناوری های نوظهور داریم، ایجاب می‌کند همه ما و انجمن‌های علمی فکر کنند ببینند چه اقداماتی را باید انجام دهند و اگر قرار است مسابقاتی را برگزار کنند با چه ملاحظات و دیدگاه هایی باید طراحی شود.

وی ادامه داد: انتظار ین است انجمن‌های علمی ما فکر کنند ببینند با دیدها، روزنه‌ها و فناوری‌های جدید جه مسابقاتی را می‌توانند طراحی کنند تا منجر به این شود که استعدادهای دانشجویان ما شکوفا شود و از ابزارهای جدید علمی بتوانند استفاده‌های بهتری داشته باشند.

برخی از برنامه‌ها همچون برگزاری بازدیدهای علمی که توسط انجمن‌های علمی برگزار می‌شود، یکی از بهترین کارهایی است که می تواند اتفاق بیفتد تا دانشجویان ما را با افق های صنعت آشنا کند. بنابراین این بازدیدها باید دنبال شود.

وی دعوت از مدیران صنعت و شخصیت‌های علمی را یکی دیگر از فعالیت‌های موثر انجمن های علمی دانست و گفت: این دعوت ها برای آشنایی دانشجویان با نوآوری ها و مدیران این حوزه بسیار جذاب است؛ باید این فعالیت ها ادامه داشته باشد.

رهایی تاکید کرد: در زمینه برگزاری مسابقات علمی توسط انجمن های علمی افق‌های جدید در سطح دنیا ایجاد شده است، این مسابقات با تغییر و تحولاتی شکل می گیرد که انجمن های علمی به عنوان دانشجویان پیشرو علمی باید مقداری در این زمینه فکر کنند و طراحی های جدید داشته باشند تا ما در سطح ملی و بین المللی بتوانیم مسابقات جدیدی را طراحی و برگزار کنیم.

این استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: فعالیت انجمن‌های علمی نباید افت کند؛ بلکه با ایجاد یک تحولاتی این فعالیت ها توسعه یابد. انجمن‌ها در هر دوره با ایجاد فکرهای جدید میزان فعالیت‌ها و حرکت‌های خود را افزایش دهند.

ضرورت نوآوری در برگزاری مسابقات علمی ملی و بین‌المللی توسط انجمن‌های دانشجویی

معرفی انجمن‌های علمی برتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر

همچنین در این مراسم از انجمن‌های علمی و دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر با حضور رئیس دانشگاه، معاون فرهنگی و دانشجویی، اساتید و دانشجویان این دانشگاه تقدیر شد. چهار انجمن علمی دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر در بخش‌های مختلف نشریات، مسابقات، دوره‌های آموزشی و رویدادها به عنوان بهترین انجمن و دو انجمن نیز به عنوان شایسته تقدیر معرفی و تجلیل شدند.

بر این اساس، انجمن علمی عمران در بخش بازدیدهای هدفمند و دوره های آموزشی، انجمن مهندسی شیمی در بخش رویدادها، انجمن مهندسی پلیمر در بخش نشریات و انجمن ریاضی، علوم و کامپیوتر در بخش مسابقات موفق به کسب لوح تقدیر و جایزه بهترین انجمن داده شدند.

همچنین انجمن مهندسی برق در بخش بازدیدهای علمی و انجمن علمی مهندسی شیمی در بخش برگزاری دوره های آموزشی نیز دو انجمن شایسته تقدیر معرفی و تقدیر شدند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha