به گزارش خبرنگار ایرنا، عبدالرحیم افروغ روز یکشنبه در همایش "خانواده متعالی و جوانی جمعیت" اظهار کرد: جامعهای که برای تداوم بقا، رشد و شکوفایی و نیل به اهدافش، نیازمند یک نظم هنجاری است و اساس این نظم هنجاری با تشکیل خانواده، برای جامعه مهیا خواهد شد.
وی افزود: مهمترین مسئله در حوزه خانواده، نقطه شروع و شکل گیری خانواده و انگیزه تشکیل خانواده است که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
افروغ با تاکید بر نقش خانواده ها و متولیان فرهنگی در ایجاد انگیزه برای ازدواج در جوانان افزود: ترغیب و تسهیل امر ازدواج جوانان برای تشکیل خانواده ضروری است.
بیشتر بخوانید
بیش از ۱۳ هزار ولادت در استان بوشهر ثبت شد
رشد ۶ درصدی ولادت در استان بوشهر
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر یادآورشد: در این زمینه میطلبد از جوانان در موضوع ازدواج حمایت و مسائل و مطالبات آنها پیگیری شود.
یک کارشناس امور خانواده نیز گفت: مقایسه نکردن، محبت کردن بجا و اصولی، شناخت توانایی ها و ظرفیتهای فردی فرزندان، وقت گذراندن با فرزندان، تامین نیازهای جسمی و روحی ایشان، افزایش آگاهی و مهارتهای تربیتی والدین و شکرگزاری می تواند بسیاری از مشکلات خانواده ها به ویژه فرزندان را حل کند.
سعید عزیزی افزود: یکی از راهکارهای مهم برای مدیریت ذهن این هست که همیشه هیجان معقول و مثبت چاشنی کارها شود و برای هر موضوع کوچکی خداوند را شکر کنیم و این تهییج کمک می کند تا قدرت باور در ما بیش از پیش تقویت شود.
وی یادآور شد: اختلال در خواب، کسالت، بی انگیزگی، عدم نشاط و بروز افکار منفی نشان دهنده این است که فرد دچار افسردگی مزمن است و مهمترین فرمول ابتدایی رهایی از این نوع افسردگی اکتیویتی شدن است.
عزیزی همچنین انجام فعالیتهای جسمی روزانه را در درمان استرس و نداشتن تمرکز در دانش آموزان و دانشجویان و ایجاد آرامش در آنها موثر خواند.
وی اظهار کرد: معضلی که امروزه ما در بین کودکان، دانش آموزان و دانشجویان شاهد هستیم استفاده بیش از اندازه از موبایل و یا فضای مجازی است که ذهن را درگیر میکند و تا زمانی که فعالیت ذهنی با فعالیت جسمی هم خوانی و هماهنگی نداشته باشد فرد دچار مشکل خواهد شد.
عزیزی ادامه داد: حتی دانشجویان نیز باید در کنار تحصیل به ورزش و انجام فعالیت های جسمی روزانه مداومت کنند.
وی گفت: از مهم ترین عوامل در بالا بردن سطح هوش اجتماعی، افزایش تعداد فرزندان در یک خانواده است .
نظر شما