به گزارش ایرنا «محمد زادشکویان» روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگاران افزود: نمایشگاه نوآوری و فناوری «ربع رشیدی» هرساله با حمایت دانشگاههای استان در محل نمایشگاه بینالمللی تبریز برگزار میشود و امسال برگزاری این بخش تخصصی آن از دانشگاه مراغه آغاز میشود.
وی با بیان اینکه این نمایشگاه در محور امنیت غذایی با ماموریت دانشگاه مراغه هماهنگ است، اضافه کرد: بخش «فناوری زیستی، کشاورزی و صنایع غذایی» نمایشگاه ربع رشیدی از ۱۷ آذر سال جاری به مدت یک هفته در دانشگاه مراغه برگزار میشود و علاقهمندان میتوانند از ۱۰ تا ۱۷ از آن بازدید کنند.
رییس دانشگاه مراغه اضافه کرد: کلیه شرکتهای فناور و دانشبنیان حوزه امنیت غذایی به خصوص از وزارت جهاد کشاورزی، وزارت صنعت، معدن تجارت، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بنیاد نخبگان و معاونت علمی ریاست جمهوری برای حضور در این نمایشگاه دعوت میشوند.
به گفته وی افتتاح نمایشگاه «فناوری زیستی، کشاورزی و صنایع غذایی» در دانشگاه مراغه در حقیقت آغاز به کار هفت نمایشگاه دیگری است که به مدت یک هفته و تا ۱۲ بهمن ماه در دانشگاههای صنعتی سهند، شهید مدنی و دانشگاه تبریز و دیگر مراکز دانشگاهی برگزار خواهد شد.
«زادشکویان» اضافه کرد: برگزیدگان شرکتهای فناور بخش «فناوری زیستی، کشاورزی و صنایع غذایی» در فاصله ۱۲ بهمن ماه تا ۲۲ بهمن سال جاری نیز یک نمایشگاه دیگر در تبریز برگزار میکنند و مورد تجلیل قرار میگیرند.
به گفته وی هدف از برگزاری این نمایشگاه تخصصی در مراغه عقد قرارداد با سرمایهگذاران بخش خصوصی در حوزههای کشاورزی، مسایل غذایی و زیست فناوری به ویژه بخش لبنیات، خشکبار و دامپروری این شهرستان است.
رییس دانشگاه مراغه با بیان اینکه شهرک صنعتی مراغه با وضعیت مطلوب فاصله دارد، ابراز امیدواری کرد که با برگزاری این نمایشگاه، شرکتهای غیرفعال این شهرک فعال شوند و واحدهای فعال نیز به سمت دانشبنیان شدن حرکت کنند تا اشتغال جدید ایجاد شود.
به گزارش ایرنا نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی موسوم به رینوتکس در راستای بهبود فضای کسب و کار دانشبنیان و با رویکرد توسعه و تجاریسازی فناوری به صورت سالانه برگزار میشود.
اولین دوره نمایشگاه و جشنواره نوآوری و فناوری ربع رشیدی در سال ۱۳۸۴ تحت عنوان نمایشگاه فناورهای پیشرفته ایران «Hi-tech» و با حضور ۱۵۹ طرح فناورانه برگزار شد.
رینوتکس ۲۰۲۳ نیز سال گذشته در ۱۲ زون تخصصی- کاربردی در بخشهای ایدههای فناورانه، توسعه و تجاریسازی، فروش محصولات فناورانه و دانشبنیان، نیازمندیهای فناورانه و خدمات تجاریسازی و مشاوره از تاریخ ۱۷ الی ۲۰ آبانماه در نمایشگاه بینالمللی تبریز برگزار شد.
گفتنی است دانشگاه مراغه که از سال ۱۳۶۶ با عنوان آموزشکده کشاورزی کار خود را در زمینی به مساحت ۱۲۰ هکتار آغاز کرده بود، از ظرفیت علمی قابل توجه در برخی از رشتههای دانشگاهی از جمله کشاورزی و شیمی برخوردار است.
دانشجویان این دانشگاه اکنون در پنج رشته دکتری، ۴۲ رشته مقطع کارشناسی ارشد، ۲۲ رشته کارشناسی پیوسته، ۲ رشته کارشناسی ناپیوسته و یک رشته کاردانی تحصیل میکنند.
نظر شما