محمد قاسمی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: از همین رو نگاه جشنوارهای به تئاتر کودک و نوجوان، در پروسه زمانی پنج روزه قابل تعریف نیست و در طول سال باید آثار هنری ویژه این گروه سنی به طور مکرر تولید و به نمایش گذاشته شود.
وی افزود: استان همدان به واسطه میزبانی جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان، مخاطبان بسیار زیادی را تربیت کرده اما لازمه تقویت این حوزه آن است که چندین گروه به صورت مرتب و با برنامهریزی و هدفگذاری مشخص، در طول سال برای کودکان و نوجوانان تولید آثار و اجرای نمایش داشته باشند.
این کارگردان هنر نمایش با تاکید بر اینکه این آسیب به همه جشنوارهها وارد است،اظهار کرد: کارگردانان و نویسندگان در بخش کودک و نوجوان باید علاوه بر جنبه هنری و تولید آثار نمایشی خودشان، لزوما همراه خود تیمی به عنوان روانشناس و جامعهشناس داشته باشند، چراکه حوزه کودک تنها مقولهای است که نیاز به مشاورههای پیدرپی دارد.
قاسمی با تاکید بر اینکه شناخت دنیای کودک سختی های خاص خود را دارد و باید یک کارگردان و نمایشنامهنویس تمام جوانب، خواستهها و نیازهای کودکان و نوجوانان را بشناسد و بعد تولید اثر کند، ادامه داد: دنیای کودکان دنیای فانتزی، دنیای