احمد اسدی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: این موضوع با توجه به ضرورت شناسایی عیوب شبکه و برنامهریزی برای انجام سرویس و نگهداشت پیشگیرانه در شرکت توزیع برق خراسان رضوی نسبت به پایش وضعیت و شناسایی عیوب شبکه برق با استفاده از فناوری «آلتراسونیک» (فرا صوت) انجام شد.
وی بیان کرد: در این بازدیدها توسط دو دستگاه آلتراسونیک بیش از ۴۰۰ هزار مورد از تجهیزات شبکه برق خراسان رضوی شامل ۹۰ درصد «مقره» (نوعی عایق الکترونیکی)، هفت درصد «کات اوت فیوز» و برق گیر و سه درصد سر کابل بررسی و بازبینی شد.
معاون بهره برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی ادامه داد: عیوب شناسایی شده پس از ثبت دستور کار در نرم افزار مدیریت دارایی فیزیکی، اولویت بندی شده و با تامین منابع مورد نیاز در برنامه اقدام اصلاحی قرار گرفته است.
اسدی اضافه کرد: کاهش عملکرد فیدرهای پرعارضه و پایداری شبکه از نتایج این اقدامات است.
مدیر دفتر نظارت بر بهره برداری شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی نیز در این باره گفت: شناسایی عیوب تجهیزات شبکه توزیع با فناوری آلتراسونیک از سال ۱۳۹۹ با رویکرد علمی و توسط کارشناسان متخصص و توانمند داخلی این شرکت به اجرا درآمده است.
ناصر نایب افزود: مهمترین نتایج این طرح متعادل شدن شبکه و کاهش ۶۰ درصدی انرژی توزیع نشده مربوط به مقره یا عایق الکترونیکی، صرفه جویی در زمان و کمک به عیب یابی سریع بوده که صرفه جویی مالی بیش از ۵۰۰ میلیارد ریال را بدنبال داشته است.
وی بیان کرد: نگهداشت سیستم توزیع بر اساس اصول مدیریت داراییهای فیزیکی، فرآیندی حیاتی در جهت افزایش بهره وری آن به شمار میرود تا پایداری مطمئن و دائم سیستم تضمین شود، در فرآیند مدیریت کار ۶ مرحله کلیدی وجود دارد که شناسایی اولین مرحله از این فرآیند است.
به گزارش ایرنا، طول شبکه برق خراسان رضوی بیش از ۴۰ هزار کیلومتر است، این شرکت یک میلیون و ۵۰۰ هزار مشترک در این استان به جز شهرستانهای مشهد و طرقبه شاندیز دارد که مربوط به بخشهای خانگی، صنعتی، کشاورزی، اداری و تجاری هستند.
نظر شما