۱۵ آبان ۱۴۰۳، ۸:۵۴
کد خبرنگار: 1449
کد خبر: 85649959
T T
۲ نفر

برچسب‌ها

سیدجواد هاشمی: تئاتر بهترین ابزار برای انتقال فرهنگ است

همدان- ایرنا- بازیگر و داور بیست و نهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان با اشاره به نقش و جایگاه خاص هنر نمایش، گفت: تئاتر می‌تواند بهترین وسیله برای انتقال فرهنگ، تجربیات و علم باشد.

به گزارش ایرنا، «سیدجواد هاشمی» روز سه‌شنبه در حاشیه برگزاری جشنواره تئاتر کودک و نوجوان همدان با بیان اینکه از فرصت جشنواره کودک و نوجوان همدان باید به بهترین شکل استفاده شود اظهار کرد: تئاتر به تمام معنا می‌تواند در دل تماشاگر نفوذ کند و این اثرگذاری مستقیم هنر تئاتر را می‌رساند.

وی افزود: تئاتر کودک و نوجوان به طور قطع می‌تواند سرمنشاء و آغازگر اتفاقات مناسب در عرصه هنر کشور به ویژه هنر تئاتر باشد.

بازیگر سینما و تلویزیون ادامه داد: تئاتر امروز مورد ظلم قرار گرفته و چنانچه به آن به ویژه در بخش کودک و نوجوان توجه خاص نشود، در آینده دچار مشکلات فرهنگی می‌شویم.

هاشمی بیان کرد: از قصه‌هایی که به شکل نمایشنامه درمی‌آید و تولیداتی بر اساس این نمایشنامه‌ها روی صحنه تئاتر اجرا می‌شود، با هم‌نفسی بازیگر و تماشاگر اثر مستقیم، پایا و مانا دارد.

وی با اشاره به روند مطلوب برگزاری جشنواره تئاتر کودک و نوجوان همدان، گفت: من در بسیاری از ادوار جشنواره تئاتر کودک و نوجوان همدان به عنوان مجری یا داور حضور داشتم و این جشنواره می‌تواند یک آب باریکه برای حضور تولیدکنندگان در عرصه کودک و نوجوان از نوع تئاتری باشد.

به گزارش ایرنا؛ «رضا بابک»؛ «سیدجواد هاشمی»، «فریبا دلیری»، «گیتی قاسمی» و «الیکا عبدالرزاقی» داوری بخش مسابقه تئاتر کودک و «علیرضا استادی»، «بهرام شاه‌محمدلو»، «مجتبی مهدی»، «مونا فرجاد» و «محمدجواد کبودرآهنگی» داوری بخش مسابقه تئاتر نوجوان جشنواره بیست و نهم را بر عهده دارند.

بیست‌ونهمین «جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان به دبیری «امیر مشهدی‌عباس» توسط اداره کل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با حمایت شهرداری همدان و مشارکت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان، انجمن هنرهای نمایشی ایران ۱۱ تا ۱۷ آبان ماه سال ۱۴۰۳ با شعار «تئاتر گفت و گوی بدون مرز» و با هدف «تقویت هم‌دلی و همراهی، رشد و آگاهی و اعتماد به نفس فرزندان ایران از مسیر هنر نمایش» در شهرتاریخی همدان در حال برگزاری است.

«تحقق مشارکت اجتماعی کودکان و نوجوانان»، «ارتقای سطح فرهنگ عمومی»، «تقویت بنیان‌های اصیل خانواده و ارتباط نسل‌ها»، «آموزش شهروندی و افزایش مسئولیت‌پذیری با ایجاد زمینه مشارکت فعال کودکان و نوجوان ایران زمین در تولید آثار نمایشی» به عنوان بخشی از حقوق قشر پویا و اثرگذار جامعه بخش دیگری از اهداف ستاد برگزاری بیست‌ونهمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha