به گزارش خبرنگار گروه علمی ایرنا، حجت السلام مصطفی رستمی امروز (سهشنبه) در آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان در دانشگاه تهران با حضور سیدضیا هاشمی، معاون فرهنگی اجتماعی معاون اول رئیسجمهور، حسن مسلمی نائینی، رئیس جهاد دانشگاهی و سعید حبیبا رئیس سازمان امور دانشجویان ضمن اشاره به جلوههای مختلف در چهارمین مرحله پویش ایران همدل که با هدف جمعآوری کمکهای مردمی به مردم مظلوم فلسطین و لبنان آغاز شده است، از دانشجویانی که به دلیل فعالیت، خدمت و توجه به رفع نیاز همنوع قرار است در این آیین تجلیل شوند، تقدیر کرد.
وی افزود: همه ما نسبت به پیرامون خود احساس مسئولیت داریم. امروز در فضایی هستیم که اگر فرصتی برای مسئولیت ایمانی و انسانی باشد بسیار دل ها به یاری مظلومان می شناسند.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها همچنین پیشنهاد کرد تا تندیس فداکاری به مجموعه ای از دانشجویان و دانشآموختگانی که در یکسال اخیر به شهادت رسیدند اعطا شود.
به گزارش ایرنا، پویش «ایران همدل»، بزرگترین حرکت جمعی و مردمی برای مواسات و کمک مؤمنانه است که از سال ۱۳۹۸ و پس از بیانات رهبر انقلاب اسلامی مبنی بر شکلگیری نهضت تعاون و احسان و کمک مؤمنانه، در کشور آغاز به کار کرد. چهارمین مرحله پویش مردمی ایران همدل اخیرا و به منظور جمعآوری مشارکتهای نقدی هموطنان عزیز برای کمک به مردم مظلوم فلسطین و لبنان آغاز به کار کرد.
افزون بر این، در این دوره آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ۴۱ فرد و گروه حائز دریافت تندیس فداکاری شدهاند که شامل ۳۳ دانشجو و گروه دانشجویی و ۸ غیر دانشجو هستند.
از این تعداد ۲۵ برگزیده از دانشگاه دولتی، ۸ برگزیده از دانشگاه آزاد، ۹ برگزیده رشته پزشکی، ۷ تهرانی و ۲۶ شهرستانی هستند و از ۲۵ دانشجوی فداکار ۱۶ نفر مرد و هفت نفر زن هستند که دو شهیده فداکار نیز با رأی کمیته مصداق فداکاری تشخیص داده شدهاند و هشت گروه فداکار دانشجویی نیز معرفی میشوند.
در بین غیر دانشجوها نیز یک زن و ۶ مرد و یک آقا که جانش را در اقدام فداکارانه از دست داده معرفی می شود.
همچنین همزمان با برگزاری سیزدهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران، سازمان جهاددانشگاهی تهران برای نودانشجویان، نمایشگاه آشنایی با جهاددانشگاهی و سازمانهای همکار در این دوره از این رویداد «فرهنگی – دانشجویی» برپا کرده است.
نظر شما