«واکاری» روشی است که گیاه ابتدا در یک مکان موقت کاشت میشود تا پس از آن که به استقامت و رشد کافی رسید، آن را به بستر دائمی آن منتقل کنند.
مجتبی حقشناس روز چهارشنبه در گفتوگو با ایرنا افزود: در مجموعه تحقیقاتی «جِروکان» سازمان پارکها و فضای سبز شهری بطور میانگین سالانه حدود یک میلیون و ۳۰۰ هزار گلدان گل و در مجموعه محمودآباد نیز هر سال بطور متوسط ۶۰ هزار مترمربع چمن مقاوم به کمآبی تولید و برای کاشت در عرصههای فضای سبز تحویل مناطق شهرداری اصفهان میشود.
وی ادامه داد: تولیدات این دو مجموعه، بخشی از نیاز شهر را تأمین میکند و این سازمان هر سال بطور متوسط و به مناسبتهای مختلف مانند «هفته درختکاری» یا در قالب برنامه های توسعه یا واکاری، نهال تهیه میکند.
مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری اصفهان تصریح کرد: در حال حاضر اولویت برای حفظ و توسعه فضای سبز شهر اصفهان کاشت درخت و درختچه است و کاشت چمن در اولویت ما نیست.
وی خاطرنشان کرد: اکنون چندین سال است که درختان بید، صنوبر، کبوده و سپیدار بدلیل نیاز آبی بالا و عمر اقتصادی کوتاه، دیگر در اصفهان کاشته نمیشود.
حقشناس با اشاره بهاینکه کل فضای سبز اکولوژیک شهر اصفهان پنج هزارو ۷۱۴ هکتا راست، بیان داشت: کلانشهر اصفهان همچنین ۷۳۵ هکتار فضای سبز تفرجگاهی، چهار هزار و ۵۳ هکتار فضای سبز در اختیار و یک هزار و ۶۶۲ هکتار فضای سبز غیر در اختیار دارد.
به گزارش ایرنا، اصفهان دارای ۱۱۹ پارک شهری، ۱۵۸ پارک «همسایگی»(پارکهای کوچک و کودک) و ۳۳۳ پارک محلی است.
این کلانشهر دارای بیش از سه میلیون و ۶۲۰ هزار و ۳۵۸ اصله درخت است که روزانه تعدادی از آنها بر اثر حوادث، پوسیدگی و آفتزدگی، اجرای طرحهای عمرانی و سرقت از چرخه طبیعت خارج میشود.
نظر شما