۱۶ آبان ۱۴۰۳، ۱۴:۱۰
کد خبر: 85651486
T T
۳ نفر

برچسب‌ها

نمایش دومین فرش سرگل جهان در محلات + فیلم

۱۶ آبان ۱۴۰۳، ۱۴:۱۰
کد خبر: 85651486
نمایش دومین فرش سرگل جهان در محلات + فیلم

خمین - ایرنا - دومین فرش بزرگ سرگل جهان و بزرگترین در آسیا روز چهارشنبه با حضور نماینده مردم دلیجان و محلات در مجلس شورای اسلامی، رییس سازمان جهادکشاورزی و مدیرکل میراث فرهنگی استان مرکزی و جمعی از مسئولان محلی در زمین چمن مصنوعی بوستان سلامت شهر محلات رونمایی شد.

به گزارش ایرنا، هفتمین فرش سرگل شهر محلات که از نظر مساحت بزرگ‌ترین فرش سرگل آسیا محسوب می‌شود، در فضایی به مساحت یک‌هزار و ۱۵۰ مترمربع و با استفاده از حدود ۵۰۰ هزار شاخه گل در رنگ‌های مختلف طراحی شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی در حاشیه رونمایی از این فرش گفت: محلات را به نام شهر گل‌های ایران می‌شناسند و گل یک جاذبه گردشگری در این شهرستان است.
محمود مرادی نراقی ادامه داد: در ظرفیت‌های زراعت استان مرکزی امکان بالایی برای ایجاد ارزش افزوده وجود دارد که یکی از این ظرفیت‌ها سرگل است.
وی افزود: فرش سرگل محلات تبدیل به یک برند و موجب شور و نشاطی در بین مردم محلات شده است.
فرماندار شهرستان محلات نیز با اشاره به اینکه این شهرستان بزرگترین تولید کننده گل و گیاه در کشور است گفت: یکی از نمادهای گل و گیاه فرش گل است.
مهدی ترکیان افزود: نمایشگاه اقوام و سوغات نیز در کنار این فرش گل برگزار می‌شود و به مدت سه روز این فرش گل برقرار است و ۶ شب نیز جشن‌های مختلفی به منظور ایجاد فضاز شور و نشاط در محلات برگزار می‌شود.

رییس سازمان جهادکشاورزی استان مرکزی نیز گفت: فرش گل‌ها با استفاده از تجربیات سال‌های گذشته هر سال از نظر کیفیت و کمیت بهتر و در حال توسعه است.

علی صفری با اشاره به اینکه استان مرکزی رتبه دوم تولید گل را در کشور دارد، بیان کرد: محلات قطب گل و گیاه ایران است و با تنوع تولید گل از نظر مساحت و تولید، بزرگترین تولید کننده در سطح کشور است.

وی ادامه داد: زیرساخت‌های توسعه دهکده گل و گیاه محلات آماده است و می‌توان ۱۰۰ هکتار دیگر به این دهکده اختصاص داد.

بزرگ‌ترین فرش سرگل قاره کهن به‌مدت سه روز از ۱۶ تا ۱۸ آبان‌ماه در بوستان سلامت محلات به نمایش گذاشته می‌شود.

محلات مشهور به پایتخت گل ایران است و ۱۸ درصد سطح زیر کشت گل و گیاه، ۱۲ درصد از تولید انواع گل شاخه بریده، ۸۰ درصد تولید گل‌های فصلی نشایی، ۲۱ درصد از تولید درخت و درختچه‌های زینتی و ۱۴ درصد از گیاهان آپارتمانی کشور در محلات تولید می‌شود .

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha