استاندار هرمزگان: امکان رفت و آمد گردشگران در جزایر سه گانه ایرانی ایجاد شود 

بندرعباس - ایرنا - استاندار هرمزگان با تاکید بر لزوم تدوین کلان تصویر توسعه استان، به مدیران دستگاه‌های اجرایی ماموریت داد تا امکان رفت و آمد گردشگران در جزایر تنب بزرگ و کوچک از جزایر سه گانه ایرانی ایجاد کنند.

به گزارش ایرنا، مهدی دوستی چهارشنبه شب در کارگروه اقتصاد دریامحور استان هرمزگان اظهار کرد: اسکله‌های گردشگری در جزایر تنب بزرک و تنب کوچک احداث شود و امکان رفت و آمد گردشگران نیز به این جزایر ایرانی فراهم شود تا مردم بتوانند این جزایر را ببینند.

وی خاطرنشان کرد: برای دعوت از تورهای گردشگری برای حضور در جزایر سه گانه ابتدا باید کمبودهای جزایر رفع شود و محیط برای حضور گردشگران مناسب سازی شود.

جزایر سه گانه بوموسا، تُنب بزرگ و تُنب کوچک از دوران باستان که مرزهای ایران برای جهانیان شناخته شد دارای پیشینه تاریخی و حقوقی در دریای پارس بوده اند و نه تنها جزیی از خاک این سرزمین بلکه با جزیره های قشم، لارک، هرمز و هنگام زنجیر دفاعی ایران را پدیده آورده و در امنیت خلیج فارس نقش اساسی و حائز اهمیت داشته اند.

این جزایر بخش لاینفک ایران زمین بوده و خواهد بود و استفاده از مفاهیم و گزاره‌های انحرافی یا تکرار ادعاهای نادرست و گمراه کننده در مورد این بخش مهم از سرزمین ایران هیج تغییری در واقعیت امر ایجاد نمی‌کند.

به تازگی اتحادیه اروپا و شورای همکاری کشورهای حاشیه خلیج فارس در بند پایانی بیانیه‌ای مشترک، ادعاهای بی اساس گذشته را در مورد این جزایر سه گانه ایرانی تکرار کردند.

بسته فراگیر در حوزه محیط زیست دریایی تعریف شود

استاندار هرمزگان: امکان رفت و آمد گردشگران در جزایر سه گانه ایرانی ایجاد شود 

نماینده عالی دولت در هرمزگان همچنین با تاکید بر اینکه روح محیط زیست باید در تمام پروژه‌های حوزه دریا حاکم شود، گفت: باید بسته‌ای فراگیر در حوزه محیط زیست، شامل برگزاری رویدادها، آموزش‌های کاربردی، تولیدات رسانه‌ای و بازدیدهای مختلف در این حوزه تعریف شود تا فرهنگ تعامل با محیط زیست در استان ارتقا یافته و در کنار آن مسائل زیست محیطی نیز رقع شود.

دوستی همچنین با تاکید بر لزوم توسعه اکوسیستمی در استان هرمزگان، افزود: باید کلان تصویر توسعه استان در همه حوزه‌های ایجاد شود؛ از این رو هر کدام از دستگاه‌های اجرایی در این قالب برنامه‌های خود را اعلام کنند.

وی خاطرنشان کرد: منظور از پروژه، صرفا پروژه‌های سخت افزاری نیست بلکه مسائل نرم افزاری استان را نیز به عنوان یک پروژه می‌بینیم که باید آن‌ها را حل کنیم.

استاندار هرمزگان تصریح کرد: باید پروژه‌هایی بر روی کمبودهای استان هرمزگان نیز تعریف شود و برای هر کدام طرح امکان سنجی (Feasibility Study) متناسب تدوین شود.

دوستی همچنین با اشاره به راه‌اندازی پلتفرم پایش و نظارت بر پروژه‌های اقتصاد دریاپایه با محوریت سازمان برنامه و بودجه استان، دستگاه‌های اجرایی را ملزم کرد تا اطلاعات کامل و دقیق پروژه‌های خود را تحویل سازمان برنامه دهند.

استاندار هرمزگان جذب سرمایه‌گذار را اولویت اصلی استان هرمزگان دانست و گفت: باید از همه ظرفیت‌ها برای جذب سرمایه‌گذار به استان استفاده شود و از هر امکانی برای معرفی فرصت‌های استان بهره برداری شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha