علی ولایتی پور روز جمعه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، همافزایی و همپوشانی دستگاهها در امر تنظیم بازار را دارای اهمیت خواند و افزود: مردم باید مایحتاج روزانه خود را با آسودگی تهیه کنند و زنجیره ارزش به گونهای باشد که رضایت مردم فراهم شود.
وی تصریح کرد: بیشترین تلاش را برای اینکه گرانفروشی در بازار صورت نگیرد، با نظارتهای مداوم انجام میدهیم تا اطمینان برای شهروندان به وجود آید که نظارت صورت میگیرد.
سرپرست فرمانداری ویژه زابل بیان کرد: افرادی که با گرانفروشی و احتکار نظم بازار را بر میزنند و معیشت مردم را دچار چالش میکنند باید به صورت سلبی با آنان برخورد شود.
وی اظهار کرد: گشت مشترک نظارتی با حضور رئیس اداره صنعت معدن و تجارت و بازرسان فرمانداری، تعزیرات حکومتی، شبکه بهداشت و اتحادیه میوه فروشان از واحدهای صنفی میوه فروشی سطح شهرستان زابل انجام شد و 12 واحد صنفی میوه فروشی به علت گرانفروشی به تعزیرات حکومتی معرفی شد.
ولایتی پور عنوان کرد: تمام نیروهای بازرسی با تمام توان باید در بازرسی به کار گرفته شوند تا نتیجه آن را مردم مشاهده و تغییری در وضعیت به وجود آید.
وی تاکیدکرد: بازدیدها و نظارتها در هفتههای آتی تشدید خواهد شد، بنابراین مردم ولایتمدار زابل در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی و اقتصادی مراتب را جهت رسیدگی از طریق تماس با مرکز جامع مدیریت یکپارچه پاسخگویی اداره کل صمت سیستان و بلوچستان به شماره ۱۲۴ گزارش کنند.
به گزارش خبرنگار ایرنا، براساس مصوبات ستاد تنظیم بازار زابل توجه به گزارشات مردمی مبنی بر نوسانات قیمت کالاها بویژه میوه و صیفیجات در بازار، بازدید سرزده از میدان ترهبار به منظور بررسی فاکتور خرید محصولات در دستور کار مسوولان این شهرستان قرار گرفته است.
نظر شما