انجام تست‌های ژنتیکی در درمان بیماری‌های ایمونولوژیک و سرطان‌ها تاثیر دارد

تهران - ایرنا - رئیس پنل تخصصی پزشکی فردمحور در اختلالات متابولیک با تأکید بر تأثیر انجام تست‌های ژنتیکی در درمان بیماری‌های ایمونولوژیک و سرطان‌ها، وجود بانک اطلاعاتی و شبکه منسجم ژنتیکی به‌ همراه علوم پایه قوی را برای داشتن پزشکی شخصی‌سازی‌شده در کشور ضروری دانست.

به گزارش روز جمعه ایرنا، باقر لاریجانی در نخستین کنگره بین‌المللی فارماکوژنتیک در سالن همایش‌های بین‌المللی رازی با اینکه رعایت پزشکی فردمحور به بیمار و نوع بیماری و شیوه مدیریت بیماری بستگی دارد، افزود: شاید در برخی بیماری‌ها استفاده از مدیریت ژنتیکی تا زیاد برجسته نباشد.

وی با بیان اینکه با ارزان شدن مطالعات ژنتیکی این امکان وجود دارد هزینه انجام تست‌های ژنتیکی تا حد اندازه‌گیری کلسترول کاهش یابد، خاطرنشان کرد: در سرطان تیروئید زمانی به سراغ تست ژنتیکی می‌رویم که بیماری اگرسیو شده باشد و انجام این تست در مدیریت بهتر بیماری کمک کند.

لاریجانی با بیان این‌که ژنوم انسانی متأثر از عوامل محیطی هم است، در ادامه تصریح کرد: مطالعات فراوانی در خصوص تداخل تأثیرات محیطی بر ژنوم انسانی شده است این تأثیرات در مواردی زیاد و در برخی موارد اندک است.

رئیس پنل تخصصی پزشکی فردمحور در اختلالات متابولیک، با ابراز خرسندی از وجود مطالعات ژنتیکی خوب در کشور که به‌زودی اطلاعات مناسبی منتشر خواهد شد، ادامه داد: در خصوص بسیاری از بیماری‌ها نیازمند دسترسی به اطلاعات ژنوم نیست.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha