ابوالفضل توسلی روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: بهرهمندی متقابل از ظرفیتها، امکانات و همچنین تمامی افراد با سلایق مختلف در دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان در دستور کار قرار دارد.
وی افزود: مدل مدیریتی جدید بر پایه حضور میدانی و در کنار اقشار مردم برای حل مشکلات، بالفعل کردن ظرفیت بالقوه نیروی انسانی موجود جهت حداکثر بهره وری از این ظرفیت، انسجام، وحدت و همدلی بوده که با گرد هم آوردن تمام افراد اعم از اساتید، کارکنان، دانشجویان و ظرفیت خیران در بدنه جامعه حضور یافته تا حول سه محور نگاه توحیدی، کار برای رضای خدا و مردم بویژه قشر جوان و تحصیلکرده و آتش به اختیار و جهادی عمل کردن، بدون در نظر گرفتن بروکراسی های اداری این اهداف را در مراکز ۱۰ گانه دانشگاه پیام نور استان محقق کنیم.
رئیس دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان بیان کرد: در بکارگیری نیروی انسانی از نگاه طایفه داری و قومگرایی گذر کرده به صورتی که جذب نیروی انسانی با اولویت خانواده شهدا و ایثارگران و شایسته سالاری در استخدامیها در دستور کار قرار گرفته، همچنین انتخاب نیروی متخصص از بین جوانان اهل سنت و تشیع اولویت مهم دیگر در بکارگیری نیروی انسانی دانشگاه بوده که در ۲ سال گذشته این امر را محقق کرده و خط بطلانی بر روند غلط گذشته که در دانشگاه وجود داشت کشیدیم. کنار تمام این موارد امورات دانشگاه نیز به صورت دانشجو سپاری و تشکلات دانشجویی انجام شده است.
میزان کُنشگری اجتماعی در دانشگاه بالاست
وی با تاکید بر نقش دانشگاهیان به عنوان مرجع و الگویی برای جامعه در تحولات اجتماعی گفت: کُنشگری اجتماعی در سیستان و بلوچستان توسط این دانشگاه همواره در دستورکار قرار دارد بگونهای که تبیین و روشنگری مسائل روز پیرامون تاکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر جهاد تبیین اولویت کاری بوده؛ چرا که دانشجویان موتور محرک برای تغییر و توسعه و نقش موثری در مسائل روز دارند بر این اساس در انتخابات، اربعین، قیام ۲۵ محرم " تحت عنوان مردم سیستان نخستین خونخواهان امام حسین(ع)" این دانشگاه با برپایی میزگردهای تخصصی، حضور در بوستان ها و میادین اصلی شهرها اقدام به روشنگری در جامعه کرد.
سیستان و بلوچستان ظرفیت و پتانسیل های فراوانی در تمامی زمینه های آموزشی، مهارتی و کارآفرینی دارد، باید با انسجام، همدلی و توجه به موضوع جوانگرایی از ظرفیت های موجود در راستای توسعه بهره مند شدتوسلی ادامه داد: این کنشگریهای اجتماعی منجر شد تا دانشگاه برای مردم اولویتدار شود بطوریکه از ۶ هزار و ۷۰۰ دانشجو در ۲ سال گذشته اکنون به ۱۱ هزار نفر رسیدهایم و این مهم را تا بهمن ماه جاری به ۱۳ هزار دانشجو افزایش خواهیم رساند.
وی ادامه داد: ارتقای زیرساختها و تجهیزات دانشگاه متناسب با افزایش دانشجو و گام برداشتن به سمت اقدامات نشدنی از دیگر اولویتهایی بوده که از گذشته آغاز شده و اکنون نیز در برنامه کاری به جد پیگیر آن هستیم، در این راستا سه محور مهم مبنی بر ارتقای زیرساختها به ویژه در زمینه آموزشی با توجه به جذب دانشجو با کمک خیران بویژه در مناطق مرزی و کم برخوردار، توسعه عدالت آموزشی و توسعه رشتهها در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در دستور کار است.
رئیس دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان تاکید کرد: اقدامات ساخت مجتمع رفاهی آموزشی نور در چابهار با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و اختصاص زمینی برای مسکن کارکنان در راستای رفاه آنان آغاز شده که بزودی به نتیجه نهایی خواهد رسید.
وی با بیان اینکه سیستان و بلوچستان ظرفیتهای فراوانی در تمامی زمینه های آموزشی، مهارتی و کارآفرینی دارد، افزود: باید با انسجام، همدلی و توجه به موضوع جوانگرایی از ظرفیتهای موجود در راستای توسعه موارد فوق بهرهمند شد، فرصتی برای آزمون و خطا در این زمینهها وجود ندارد بنابراین همه باید برای تسریع در حرکت ریل گذاری خوبی که در مسیر توسعه انجام شده تلاش کرده و عزم خود را جزم کنیم.
توسلی خاطرنشان کرد: در حوزه فرهنگ اجتماعی دنبال ۲ مقوله تقریب و امت واحده هستیم که کنشگری اربعین و ۲۵ محرم از مولفه های این ۲ امر هستند.
نظر شما