بندرعباس - ایرنا - قدمت صیادی در هرمزگان به هزاران سال قبل برمیگردد و باوجود قرنها دریانوردی، صید و صیادی همچنان جایگاه خود را در بین مردم این دیار حفظ کرده است و در میان مشاغل مرتبط با دریا، داستان دیگری دارد. داستانی جذاب از دریای برکت تا طعم خوش غذا در سفره ایرانی را با هم تماشا کنیم.
اخبار مرتبط
-
مدیرکل شیلات:
رهاسازی ۳۱۵ میلیون قطعه آبزی در مراکز بازسازی ذخایر هرمزگان هدفگذاری شد
بندرعباس - ایرنا - مدیرکل شیلات هرمزگان با اشاره به احداث سه مرکز بازسازی ذخایر آبزیان در استان…
-
بازسازی ذخایر آبزیان؛ گامی استوار برای تامین امنیت غذایی
بندرعباس - ایرنا - فعالیت بازسازی ذخایر آبزیان از سال ۱۳۵۰ در ایران آغاز شده است و درحال حاضر…
نظر شما