به گزارش ایرنا از روابط عمومی استانداری کرمان، امیر حسنزاده روز شنبه در نشست بررسی راهبردهای بازرسی برای کاهش تورم، بر لزوم بهروز رسانی و هوشمندسازی در فرآیند بازرسی تاکید کرد و افزود: نیاز است بازرسان آموزشهای لازم را در راستای هوشمندسازی و بهروزرسانی فعالیت خود ببینند، ضرورت استفاده از فناوریهای نوین و تغییر نگرش سیستمی در بازرسیهاست که میتواند به بهبود عملکرد و کارایی بازرسان کمک کند.
وی گفت: دشمن از طریق جنگ اقتصادی وارد عرصه شده، از همین رو همکاری و همدلی در مقابله با چالشهای اقتصادی که کشور با آن مواجه است، اهمیت دارد.
معاون استاندار کرمان ادامه داد: تلاشهای بازرسان اتاق اصناف و اتحادیهها در زمینه بازرسی بازار بر کسی پوشیده نیست و نقش بازرسان، حفظ نظم و انضباط بازار و حمایت از تولیدکنندگان داخلی است.
وی بر لزوم دقت و جدیت بازرسان در انجام وظایف قانونی خود تاکید کرد و گفت: لازم است بازرسان وظیفه قانونی خود را با دقت و نگاه ملی انجام دهند و در بازرسی از کارگاهها و تولیدات ملی با جدیت در برابر تخلفات بایستند.
حسنزاده با اشاره به پهناور بودن استان کرمان تصریح کرد: در فعالیت هایمان باید نگاه دلسوزانهای برای استان داشته باشیم تا در حوزه صنعت و سایر حوزهها عقب نمانیم و ضرورت توجه به نیازها و چالشهای خاص استان، اهمیت ویژهای دارد.
در این جلسه از تلاشهای بازرسان بسیج اصناف، اتاق اصناف، صمت و تعزیرات قدردانی شد.
نمایشگاهها به ارتقای جایگاه استان کمک میکنند
معاون اقتصادی استاندار کرمان امروز همچنین در نشست کمیته نمایشگاهی استان با حضور نمایندگان صمت، اصناف، اتاق بازرگانی و سایت نمایشگاههای دائمی جنوب شرق گفت: برگزاری نمایشگاهها فرصت خوبی برای ارتقای جایگاه استان در عرصههای مختلف اقتصادی و صنعتی است.
حسنزاده به بررسی وضعیت برگزاری نمایشگاهها در استان پرداخت و با اشاره به قابلیتهای بالای استان در زمینههای معدنی و صنعتی، تصریح کرد: استان کرمان به عنوان یکی از پیشگامان این عرصه در کشور شناخته میشود اما تعداد نمایشگاههای برگزار شده در این زمینه هنوز کافی نیست.
وی تاکید کرد که اولویت اصلی باید معرفی محصولات و صنایع دستی همچنین اکتشافات صنعتی و معدنی استان باشد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان همچنین به وضعیت محصولات کشاورزی استان اشاره کرد و گفت: بسیاری از این محصولات از جمله کنجد و گیاهان دارویی هنوز بهخوبی شناخته نشدهاند و نیاز به معرفی و بازاریابی بیشتری دارند.
وی بر اهمیت فرآوری این محصولات تاکید و بیان کرد: برگزاری نمایشگاه در این خصوص میتواند کمک کننده باشد و باید تلاش بیشتری برای شناساندن این محصولات به بازارهای داخلی و خارجی انجام شود.
حسنزاده در ادامه با معرفی ۲۵ عنوان نمایشگاهی پیشنهادی، گفت: ضروری است علت برگزاری این نمایشگاهها در سطح کلان استان بهطور کارشناسی بررسی شود و بهتر است تمامی مراحل برگزاری نمایشگاههای عمومی به اتاق اصناف واگذار و مجری برگزاری این نمایشگاهها از طریق مزایده انتخاب شود.
وی افزود: برای برگزاری نمایشگاهها باید وقت و انرژی کافی صرف شود تا بتوان از این فرصتها بهخوبی بهرهبرداری کرد و زمینههای توسعه اقتصادی استان را فراهم آورد، برگزاری نمایشگاههای موثر میتواند به ارتقای جایگاه استان در عرصههای مختلف اقتصادی و صنعتی کمک شایانی کند.
نظر شما