00:00
00:00
Download

تهران- ایرنا- رئیس کانون تربیت و پرورش کودکان در حرم امام حسین (ع) گفت: در طول ۳۵ سالی که حزب بعث بر کشور عراق حکومت می‌کرد، هنر تئاتر در کشور ما جایگاهی نداشت؛ ولی پس از آن تمامی فعالیت‌های هنری در کربلا و عراق پا گرفت. در حال حاضر نیز جشنواره‌های مختلف سینمایی و تئاتری برای کودکان و بزرگسالان دراین کشور برگزار می‌شود.

یکی از اجراهای بخش بین‌الملل بیست و نهمین جشنواره تئاتر کودکان و نوجوانان همدان، نمایش «درخت کتاب» به نویسندگی و کارگردانی راضیه رفیع‌زاده از کشور عراق بود. رئیس کانون تربیت و پرورش کودکان در حرم امام حسین(ع) نیز این گروه تئاتری را همراهی می‌کرد.

منتظرعباس شریف در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا درباره حضورش در جشنواره همدان تاکید کرد: برای نخستین‌بار بود که دراین جشنواره شرکت کردیم. در این رویداد گروه‌های بسیاری شرکت داشتند و اجراهای خوبی هم به نمایش درآمد.

وی به مراسم اختتامیه بخش بین‌الملل اشاره کرد و گفت: دراین مراسم از گروه نمایش «درخت کتاب» از عراق تجلیل شد و ما به رسم قدردانی، پرچم مقدس و متبرک حرم آقا امام حسین(ع) را به جشنواره هدیه کردیم. این هدیه ارزشمند باید در فضایی نصب شود که در تیررس نگاه همگان خصوصاً کودکان باشد، تا جشنواره تئاتر کودک و نوجوان هم از آن متبرک شود.

تئاتر عراق در دوران صدام جایگاهی نداشت/ ماجرای پرچمی که جشنواره همدان را متبرک کرد+ فیلم
میهمانان عراقی پرچم متبرک حرم امام حسین (ع) را به جشنواره هدیه دادند

این هنرمند درباره جایگاه تئاتر در کشور عراق توضیح داد: از نگاه من هنر نمایشی تئاتر یک زبان بین‌المللی و یک فرهنگ مشترک است. متأسفانه در حکومت حزب بعث و صدام، هنر، خصوصاً تئاتر جایگاهی در کشور ما نداشت. اما اکنون خدا را شکر بعد از سقوط آن حکومت ستمگر، تمامی فعالیت‌های هنری در کربلا و عراق پا گرفته و در حال حاضر جشنواره‌های مختلف سینمایی و تئاتر برای کودکان و بزرگسالان دراین کشور برگزار می‌شود.

عباس شریف افزود: یکی از آن رویدادها، جشنواره کودک و نوجوان حرم امام حسین(ع) با نام الحسینی الصغیر است که در سال ۲۰۲۵ دوره نهم آن برگزار می‌شود.

وی درباره اثری که از عراق در جشنواره همدان حضور داشته گفت: «درخت کتاب» تئاتری بی کلام است. قصه نمایش درباره پسرکی است که در روز تولدش منتظر هدایایی چون موبایل تب لت و پلی استیشن است؛ اما اکثر هدایا، کتاب هستتند. او که از این اتفاق به شدت عصبی شده تصمیم می گیرد به هر ترتیبی شده کتاب ها را از بین ببرد در ادامه وارد فصل جدیدی از زندگیش می کند.

به گزارش ایرنا، بیست و نهمین «جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان – همدان» به دبیری امیر مشهدی عباس ۱۱ تا ۱۷ آبان ماه سال ۱۴۰۳ با شعار «تئاتر گفت و گوی بدون مرز» در شهر تاریخی همدان برگزار شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha