مشارکت مردم و نیروهای بومی محوریت برنامه‌های دولت چهاردهم است

ساوه - ایرنا - استاندار استان مرکزی گفت: مشارکت مردم و نیروهای بومی هر منطقه مهمترین اولویت دولت در توسعه است.

به گزارش ایرنا، مهدی زندیه وکیلی، یکشنبه شب در آیین اختتامیه سومین جشنواره ملی انار ساوه با اشاره به اهمیت جشنواره انار ساوه در توسعه اقتصادی و فرهنگی این شهرستان اظهار کرد: این رویداد نقش موثری در رشد اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی جامعه دارد.

وی افزود: این جشنواره، فرصتی است برای قدردانی از داشته‌ها و میراث ملی و تاریخی ایران، و انار به عنوان یکی از نعمت‌های طبیعی منطقه باید مورد توجه قرار گیرد که برندسازی این محصول و انجام تحقیقات علمی برای تثبیت جایگاه آن در سطح ملی و بین‌المللی ضروری است.

زندیه وکیلی اضافه کرد: دولت برنامه‌هایی برای توسعه بومی و استانی با مشارکت مردم دارد و که استفاده از نیروهای محلی در تصدی استانداران، یکی نشانه‌های اهمیت دادن به این اولویت است.

بیشتر بخوانید:

اینفوگرافی | نبض سرخ ساوه، ترانه‌ای در فصل برداشت

وی همچنین از زحمات نیروهای امنیتی و مرزبانان کشور قدردانی کرده و به آرامش و شادی حاصل از تلاش‌های آنان اشاره کرد که به مردم فرصت می‌دهد تا در فضایی امن و شاد به جشن و گردهمایی بپردازند.

امام جمعه ساوه هم در این آیین با اشاره با اشاره به فرازی از نامه‌های امیرالمؤمنین علی (ع) برای مسوولان گفت: اگر مسوولان سیاست‌هایشان بر پایه دیانت و اخلاق باشد، جامعه از مشکلات و گرفتاری‌ها مصون می‌ماند و دنیازدگی در جامعه رسوخ نمی‌کند.

حجت الاسلام جعفر رحیمی همچنین با اشاره به نقش تک تک مسوولان در حفظ استقلال سیاسی کشور تاکید کرد: همه باید در تولید حریص و پرانگیزه باشیم، ولی در مصرف قناعت کنیم و نباید اجازه داد که به دلایل مختلف چراغ کارخانه‌ها خاموش شود.

مشارکت مردم و نیروهای بومی محوریت برنامه‌های دولت چهاردهم است

وی همچنین به اهمیت برگزاری جشنواره‌ انار ملی ساوه در راستای فرهنگ قرآنی اشاره کرد و افزود: این جشنواره‌ فرصت مناسبی برای نمایش داشته‌های بومی است و ساوه دارای مزیت‌هایی در حوزه‌های صنعت، کشاورزی، اخلاق و علما بوده و انار یکی از مهم‌ترین محصولات و افتخارات این منطقه است.

جشنواره بین‌اللملی انار ساوه برگزار می‌شود

رضا مصباحی شهردار ساوه هم در این آیین گفت: به منظور معرفی بیشتر انار ساوه و تثبیت جایگاه آن این جشنواره به صورت ملی با حمایت مردم و همت دستگاه‌های اجرایی و مدیریت شهری برگزار می‌شود.

او افزود: با حمایت و همکاری همگانی، این مراسم به شکلی باشکوه برگزار خواهد شد تا به معرفی هرچه بیشتر ظرفیت‌ها و محصولات ارزشمند منطقه، به‌ویژه انار ساوه، کمک کند.

جشنواره ملی انار ساوه به عنوان یکی برنامه‌های هفته فرهنگی ساوه با هدف توسعه و معرفی ظرفیت‌های تولید و صادرات انار این شهرستان ۱۴ تا ۲۰ آبان به مدت یک هفته برگزار شد. این جشنواره با دو بخش اصلی رویدادی و نمایشگاهی، توجه علاقه‌مندان، فعالان صنعت انار و پژوهشگران را به خود جلب کرد.

بخش نمایشگاهی جشنواره انار ساوه نیز شامل ۶۰ غرفه عرضه انار و محصولات جانبی آن بود.

در این غرفه‌ها، علاوه بر انار تازه، محصولات فرآوری‌شده نظیر رب انار، آب انار و دیگر فرآورده‌ها نیز عرضه می‌شود. این بخش فرصت مناسبی برای آشنایی بازدیدکنندگان با تنوع و کیفیت محصولات انار ساوه فراهم می‌آورد. همچنین ۴۰ غرفه صنایع‌دستی نیز در این بخش حضور دارند که محصولات هنرمندان محلی و مرتبط با فرهنگ و سنت‌های این منطقه را به نمایش گذاشت.

هفته فرهنگی ساوه از ۱۲ آبان ماه به مدت یک هفته در این شهرستان برگزار شد و برای گرامیداشت آن بیش از ۱۰۰ برنامه از جمله سومین جشنواره ملی انار، جشنواره ملی فیلم کوتاه شمیم یاس، مسابقات فرهنگی و ورزشی متعددی تدارک دیده شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha