ترکیب کابینه و انتصاب استانداران تبلور «وفاق ملی» بود/وفاق راه مقابله با تهدیدات

تهران- ایرنا- معاون دبیرکل و عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه با بیان اینکه رئیس‌جمهور در بحث وفاق، به ارتباط دولت با مردم و جلب رضایت آنها توجه فراوانی دارد، گفت: ترکیب کابینه چهاردهم و انتصاب استانداران تبلور وفاق ملی بود.

پروین داداندیش در گفت‌وگو با خبرنگار احزاب ایرنا، درباره عملیاتی شدن شعار «وفاق ملی» از سوی رئیس دولت چهاردهم، گفت: همانطور که می‌دانید رئیس‌جمهور در دوره رقابت‌های انتخاباتی شعار وفاق ملی را مطرح کردند بعدا هم در عمل، وفاق به عنوان یک راهبرد در دولت او بر اقدامات سایه انداخته است و در حوزه انتخاب وزرا باتوجه به محدودیت‌ها تبلور وفاق را مشاهده کردیم.

وی در ارزیابی خود از وفاق با توجه به سخنرانی‌های آقای پزشکیان و مطالعاتی که خود در این زمینه انجام داده است، بیان کرد: وفاق دو بال دارد. یک بال آن در حاکمیت است، به این معنا که مسئولان کشور در میان خودشان در اجرا، برنامه‌ریزی و سیاستگذاری‌ها سر مسائل مهم کشور به یک وفاق و همگرایی برسند تا بتوانند از دعواها و اختلاف‌ها دوری کنند.

معاون دبیرکل و عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه افزود: اختلافات، انرژی‌ها و ظرفیت‌ها را می‌گیرد زیرا هر کس می‌خواهد حرف خود را به کرُسی بنشاند و متاسفانه نتیجه آن منفی خواهد شد زیرا زمان می‌گذرد، مساله نیز حل نمی‌شود و رضایت هم به وجود نمی‌آید.

داداندیش، بال دیگر وفاق را رضایت مردم و کارآمدی دولت خواند و خاطرنشان کرد: کارآمدی دولت و پاسخ عملی به مطالبات مردم موجب رضایت بیشتر و گام برداشتن در مسیر وفاق حاکمیت و مردم می‌شود.

وی با بیان اینکه در حوزه انتخاب استانداران اقدامات خوبی در دولت چهاردهم مشاهده کردیم، افزود: برای مثال در استان سیستان و بلوچستان دولت یک فرد بلوچ را به عنوان استاندارد انتخاب و منصوب کرد و ما در همان روز اول در جلسه معارفه وی دیدیم که چه وفاقی میان اهل سنت و مسئولان ایجاد شد و مردم استان نیز با رضایت استقبال کردند.

رئیس جمهور در بحث وفاق، به ارتباط دولت با مردم و جلب رضایت آنها توجه ویژه دارد

عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه با بیان اینکه رئیس‌جمهور در بحث وفاق، به ارتباط دولت با مردم و جلب رضایت آنها توجه فراوانی دارد، تصریح کرد: دولت چهاردهم در استان خوزستان هم یک شخص عرب‌تبار را به عنوان استاندار منصوب کرد که در آن استان هم با رضایت مورد استقبال قرار گرفت.

داداندیش، به بحث شایسته‌سالاری به عنوان موضوع حائز اهمیت و مهم اشاره و عنوان کرد: ممکن است این برداشت اشتباه صورت بگیرد که به هر قیمتی باید یک فرد بومی یا یک زن منصوب شود در حالی که براساس شایسته سالاری وقتی ما رزومه این آقایان را بررسی می‌کنیم می‌بینیم که هم رزومه خوبی دارند و هم افراد شایسته‌ای هستند.

وی با اشاره انتصاب فرمانداران زن نیز، گفت: ما در گذشته هم در برخی استان‌ها، فرماندار زن داشته‌ایم که انتصاب بسیار به جایی بود. امیدوارم که در دولت چهاردهم این موضوع ادامه پیدا کند.

ظرفیت ایجاد وفاق به جمهوری اسلامی قدرت می‌دهد

معاون دبیرکل و عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه تصریح کرد: نکته‌ مهم دیگر اینکه «وفاق» ظرفیتی دارد که به جمهوری اسلامی قدرت می‌دهد در مواجهه با تهدیداتی که در منطقه ما وجود دارد و شاهد آن هستیم به خوبی با آن مقابله کند.

داداندیش بیان کرد: وفاق می‌تواند همگرایی و همبستگی در داخل حکومت و در میان مدیران اجرایی، مجلس، قوه قضاییه تحت لوای سیاست‌های کلان رهبر معظم انقلاب را به‌وجود آورد. این اتفاق، اتفاق بسیار مبارکی است، به طوری که قدرت بیشتری در کشور ایجاد می‌کند.

وی گفت: از طرف دیگر در صورتی که ارتباط خوب و تعامل نزدیک میان حکومت و مردم چه در سطح دولت و چه در سطح مجلس و قوه قضاییه ایجاد شود، قدرت و انسجام ملی به وجود می‌آورد که می‌تواند کشور را در مقابله با تهدیدات خارجی مصون بدارد و منتخبین ما را در راستای کسب منفعت ملی، توسعه کشور، رفاه جامعه و رضایت مردم شریف و با وفای ایران تقویت کند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha