به گزارش ایرنا، علی افضلی روز دوشنبه در این باره به خبرنگاران گفت: این افراد در حال حفاری برای استحصال اشیای تاریخی بودند و با همکاری عوامل یگان حفاظت محیط زیست و میراث فرهنگی در حین عملیات دستگیر و پس از تشکیل پرونده جهت طی مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.
وی با اشاره به ماده ۵۶۲ قانون مجازات اسلامی تأکید کرد: هرگونه حفاری غیرمجاز برای استحصال اشیای تاریخی جرم محسوب شده و پیگرد قانونی دارد.
افضلی با اشاره به ضرورت محافظت از آثار تاریخی خاطرنشان کرد: شهروندان در صورت مشاهده موارد تخلف و برای برای حفاظت از مناطق تاریخی و جلوگیری از حفاریهای غیرمجاز، با شماره ۰۲۱۷۶۳۱۹۱۳۷ اداره میراث فرهنگی دماوند تماس گرفته و گزارش دهند.
به گزارش ایرنا، دریاچه تار جزو آثار طبیعی ملی ایران و از مناطق گردشگری شهرستان دماوند بوده و در ۱۵ کیلومتری شرق شهر دماوند در غرب روستای هویر واقع شدهاست.
این دریاچه جزو دریاچههای آب شیرین کوهستانی محسوب میشود و در ارتفاع بیش از سه هزار متری از سطح دریا قرار دارد.
محل قرار گیری دریاچه در ۱۵ کیلومتری شرق دماوند و در بین کوههای دوبرار در شمال و زرینکوه در جنوب واقع شده و درازای دریاچهٔ تار حدود ۱/۳ کیلومتر و میانگین پهنای آن ۴۰۰ متروعمق این دریاچه در فصول پرآب حدود ۵۰ متر و در فصول کمآب حدود ۴۰متر برآورد شده است.
شهرستان دماوند در شرق پایتخت قرار دارد.
نظر شما