مسوول کنترل سموم و واحدهای گیاه پزشکی حفظ نباتات استان اصفهان روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، هدف از این رزمایش را مقابله با فروش سموم قاچاق، منقضی و ممنوعه اعلام کرد و گفت: این رزمایش با حضور رئیس سازمان جهاد کشاورزی و دیگر مسوولان استانی از ۱۹ آبان شروع و در جریان آن به بررسی و نظارت روی شرکتهای توزیع و داروخانههای گیاه پزشکی استان پرداخته شد.
ندا حاتمی افزود: در این مانور گشتهای مشترک مدیریت حفظ نباتات، سازمان نظام مهندسی کشاورزی، اداره تعزیرات حکومتی، اداره صنعت، معدن و تجارت و دیگر نهادهای مرتبط با این موضوع انجام گرفت و سموم ممنوعه و غیرمجاز از سطح شهرستانهای استان جمعآوری و برای اقدامات قضائی و امحاء، ضبط شد.
وی در باره سموم ممنوعه و غیرمجار توضیح داد: علاوه بر سموم قاچاق، برخی سموم که حتی تولید داخل است، بدلیل مخاطرات زیست محیطی، هر سال از سبد سموم کشاورزی حذف و ممنوعه اعلام میشود.
وی گفت: عرضه «قرص برنج» نیز بدلیل مخاطراتی که برای سلامت جامعه دارد در فروشگاههای سموم ممنوع شده است.
حاتمی تصریح کرد: در حاشیه این مانور، بازدیدهایی هم از کارخانههای تولید سموم شیمیایی و شرکتهای توزیع عمده سموم استان توسط معاون تولیدات گیاهی، مدیر حفظ نباتات و مسئول سموم انجام شد.
وی افزود: بمنظور ارتقاء سطح دانش کارشناسان فنی، کارگاههای آموزشی برای حدود ۳۰۰ نفر از کاربران با عنوان«آموزش سامانههای مانیتورینگ، سامانه جامع انبارها و قوانین مربوط به حفظ نباتات و تعزیرات مرتبط با فروشگاههای سموم» برگزار شد.
مسوول کنترل سموم و واحدهای گیاه پزشکی حفظ نباتات استان اصفهان با اشاره به ضرورت ثبت خرید و فروش سموم در سامانه مانیتورینگ آفتکُشها گفت: در چارچوب این مانور، فرایند ثبت اطلاعات فروشگاهها و پروانههای مورد نیاز برای فعالیت داروخانههای گیاهپزشکی بررسی و در این زمینه تذکرات لازم داده شد.
به گزارش ایرنا، استان اصفهان دارای حدود ۴۸۶ هزار هکتار اراضی زراعی است که سالانه حدود چهار میلیون و ۵۰۰ هزار تُن انواع محصولات زراعی در آن تولید میشود.
نظر شما