به گزارش ایرنا،آرش زرهتن لهونی شامگاه سهشنبه در جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان کردستان در سنندج اظهار کرد: امروز جمهوری اسلامی معادلات قدرت را در جهان تغییر داده است و یکی از مهمترین دلایل اهمیت جمهوری اسلامی در نظم نوین جهانی، در کنار رهبری حکیمانه معمار کبیر انقلاب و مقام معظم رهبری،ایثارگری ایثارگران و رزمندگان در دوران دفاع مقدس بوده است.
وی با بیان اینکه خون پاک شهدا و ایثارگری ایثارگران، به جمهوری اسلامی عزت داده است، خطاب به جامعه ایثارگری گفت: شما که از یادگاران آن دوران و یا از فرزندان عزیز شهدا و برای ما بسیار مهم و قابل احترام هستید.
استاندار کردستان با اشاره به تشکیل شورای ایثارگران در دستگاههای اجرایی اظهار کرد: ایجاد این شورا هم افزایی خوبی ایجاد خواهد کرد و کیفیت کار برای جامعه ایثارگران را افزایش می دهد و ما به عنوان مدیر اجرایی استان در خدمت خانوادههای معظم شهدا و جامعه ایثارگری هستیم.
وی ادامه داد: همه مدیران مکلف هستند خانوادههای ایثارگران را در دستگاههای خود تکریم کنند و همچنین خدمات رسانی مطلوبی به خانواده های این بزرگواران در حوزههای مختلف داشته باشند.
زره تن لهونی همچنین با تاکید بر تلاش در بکارگیری جامعه ایثارگری در دستگاههای اجرایی در شرایط مساوی افزود: ما نیز در پستهای مدیریتی و انتصابات، فرزندان شهدا و ایثارگران را مورد توجه قرار خواهیم داد.
استاندار کردستان تاکید کرد: مدیران علاوه بر سرکشی هایی که از خانواده ایثارگران و شهدا انجام می دهند، ملاقاتهایی جداگانه نیز با جامعه ایثارگری در دفتر کارخود داشته باشند و به مسائل و مشکلات آنان توجه کنند.
مشاور رییس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این جلسه با اشاره به سفر شورای مشاوران وزیران در امور ایثارگران در سفر به کردستان، اظهار کرد: هدف از سفر به این استان پایش عملکرد دستگاههای اجرایی در حوزههای مختلف ایثارگری بوده و در این سفر علاوه بر پایش عملکرد دستگاهها، قوانین و مقررات حوزه ایثارگری نیز در این سفر بررسی شده است.
رضا رحیمی نسب افزود: در حدود چهار روز حضور مشاوران وزرا در کردستان با جامعه ایثارگری استان در قالب طرح سپاس، میزخدمت و برگزاری جلسات توجیهی دیدار داشتیم و در جریان مشکلات و مسائل آنان قرار گرفتیم.
رحیمی نسب افزود: در این دیدارها و جلسات تعداد زیادی از ایثارگران شاغل در دستگاههای مختلف خواستار بیشتر دیده شدن بودند، لذا انتظار می رود مدیران نظام توجه جدی به ایثارگران در حوزههای مختلف داشته باشند و استاندار کردستان در انتصابات ایثارگران را در اولویت قرار دهد.
مشاور رییس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران تاکید کرد: براساس قانون جامع ایثارگران، دستگاههای اجرایی باید مشاور امور ایثارگران داشته باشند تا مسائل جامعه ایثارگران را پیگیری کنند لذا از مدیران دستگاههای اجرایی استان انتظار می رود به این قانون توجه داشته و مکانی را برای استقرار مشاوران در دستگاه خود در نظر بگیرند.
قائم مقام امور اداری و استخدامی در امور ایثارگران نیز در این جلسه اظهار کرد استان کردستان در زمینه تبدیل وضعیت ایثارگران در سالهای ۱۴۰۱و ۱۴۰۲ بسیار خوب عمل کرد و چهار هزار و ۴۰۰ نفر تبدیل وضعیت شدند و هم اکنون از۵۰ هزار کارمند در استان، پنج هزار و ۶۰۹ نفر یعنی ۱۲ درصد ایثارگر هستند.
قاسم علیاکبری افزود: همچنین در قالب برگزاری ۲ آزمون در سالهای ۱۴۰۰و سال جاری تعداد زیادی از جامعه ایثارگران جذب دستگاههای اجرایی شدند.
نظر شما