سید محمد مهدی تقوی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: برای نخستین مرتبه در کشور، قرارداد سامانه هوشمند برخط برای ۱۹۰ دستگاه اتوبوس درون شهری با یکی از شرکت های دانش بنیان منعقد شد و شرکت مذکور در حال حاضر در مرحله پیاده سازی این طرح است.
وی افزود: طراحی، خرید تجهیزات و ملزومات، راه اندازی و مدیریت سامانه هوشمند برخط حمل و نقل عمومی درون شهری شامل سامانه خودکار دریافت کرایه، کیف پول الکترونیکی، تجهیزات کنترل و نظارت و مدیریت فنی ناوگان و ردیاب به تعداد ۱۹۰ دستگاه اتوبوس از عمده اقدامات هوشمندسازی محسوب میشود.
تقوی تصریح کرد: سیستم پرداخت الکترونیک با امکان پرداخت کرایه اتوبوس و روشهای شارژ داخل خودرو شامل پرداخت با تلفن همراه متصل به حساب شهروندی شرایط سهولت در امر پرداخت کرایه برای شهروندان و مسافران فراهم میکند، همشهریان عزیز می توانند کرایه را از کارت بانکی خود بدون نیاز به ثبت مبلغ و رمز پرداخت کنند.
تقوی همچنین به تشریح روشهای شارژ سامانه هوشمند کرایه اتوبوس مورد نظر خود در خارج از خودرو پرداخت و بیان کرد: دستگاههای شارژ حساب شهروندان و چاپ بلیطهای تک سفره با مبلغ دلخواه، کیف پول الکترونیکی با امکان شارژ حساب شهروندی از طریق درگاههای پرداخت اینترنتی و از طریق دستگاه های کارتخوان فروشگاهی سطح شهر و اپلیکیشن های مختلف از جمله (آپ) از جمله روشهای شارژ کارت های الکترونیکی مورد نظر در خارج از خودرو است.
این مسوول با بیان اینکه شهرداری قزوین در اجرای فرآیند جدید به دنبال حذف کرایه نقدی، مدیریت و کنترل ناوگان سازمان اتوبوسرانی در امر جابجایی مسافران برای استفاده شهروندان به اهدافی نظیر افزایش رضایت مندی مسافران و افزایش ضریب استفاده از حمل و نقل عمومی است.
مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قزوین خاطرنشان کرد: امیدواریم پس از خاتمه نصب و بهره برداری آزمایشی این پروژه که حدود چهار ماه به طول می انجامد، بتوانیم بهترین ها را برای شهروندان رقم زنیم.
نظر شما