مهدیه علی احمدی پور روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، افزود: نمایشگاه صنعت ساختمان پنج سال است که در محل دائمی نمایشگاه بین المللی قشم برگزار می شود.
وی ادامه داد: امروزه صنعت ساختمان، صنعتی است که تاثیرات وسیع و غیر قابل انکاری در اقتصاد کشورها هم به لحاظ تامین مسکن خانوارها و هم به لحاظ ایجاد اشتغال و رفع معظل بیکاری دارد.
مدیرعامل شرکت نمایشگاه ها و همایش های هفتواد توضیح داد: یکی از راههای پویایی و ترقی شرکت ها و بنگاه های تولیدی و خدماتی حوزه صنعت ساختمان، تبادل تجارب و صدور خدمات فنی و مهندسی در راستای پیشرفت هر چه بیشتر این صنعت در کشور است.
علی احمدی پور اضافه کرد: این نمایشگاه تخصصی با رویکرد یادشده و ارائه فناوری های نوین ساختمانی، صنعتی سازی، تبادل جدیدترین فعالیت ها از سوی صاحبان بنگاه ها، کارشناسان و دست اندرکاران حوزه بزرگ صنعت ساختمان در رشته های مختلف گشایش یافته است.
وی گفت: ۳۵ شرکت تخصصی حوزه صنعت ساختمان از جمله سیستم های سرمایشی، گرمایشی، لوله و اتصالات، در و پنجره، دکوراسیون داخلی، آسانسور، هوشمندسازی ساختمان، نما، سنگ، کاشی و سرامیک، شیرآلات، تجهیزات حمام، سونا و آشپزخانه، بتن، سیمان، تجهیزات آتش نشانی و نظایر آن از استان های مختلف تهران، یزد، اصفهان، شیراز، کرمان و هرمزگان و قشم در این نمایشگاه حضور دارند.
مجری برگزاری پنجمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان و صنایع وابسته در قشم اظهار کرد: این نمایشگاه در فضایی به وسعت ۲ هزار ۵۰۰ مترمربع مساحت و در ۳۵ غرفه برپا شده و تا روز جمعه ۲۵ آبان ماه جاری از ساعت ۱۷ تا ۲۲ پذیرای علاقمندان است.
به گفته مدیرعامل شرکت هفتواد جزیره جهانی قشم نیاز جدی برای برخورداری از یک محل تخصصی برای برگزاری نمایشگاه های تخصصی و همایش ها و تبدیل شدن به محلی برای برگزاری رویدادهای بزرگ بین المللی را دارد که امیدواریم مدیران سازمان منطقه آزاد به این موضوع توجه ویژه ای نشان دهند.
وی تصریح کرد: جزیره قشم علاوه بر تمامی توانمندی موجود استعداد تبدیل شدن به یک جزیره رویداد محور که بتواند به عنوان یک بازوی اقتصادی برای کشور باشد را نیز دارد.
صنعت ساختمان یکی از بزرگترین بخشهای اقتصادی کشور است.
این صنعت پس از نفت به عنوان یکی از صنایع فرصت آفرین برای رشد اقتصادی و افزایش تولید ناخالص داخلی و اشتغال زایی به شمار میرود.
صنعت ساختمان در بسیاری از کشورها از جمله ایران نقشی انکارناپذیر در تولید فرصتهای سرمایه گذاری و تولید ثروت و ارزش افزوده در اقتصاد دارد.
با توجه به ارتباط تنگاتنگ ساخت و ساز با بخشهای بالادست و پایین دست خود مانند فلزات اساسی و کانیهای غیرفلزی و خدمات املاک و مستغلات، میتوان به اهمیت جایگاه این صنعت در اقتصاد کشور پی برد.
بسیاری از کارشناسان اعتقاد دارند که رشد ارزش افزوده، تخصیص بودجه عمرانی و حضور موثر بخش خصوصی در صنعت ساختمان میتواند بر روند چرخه اقتصادی کشور تاثیر داشته باشد.
امروزه در کشورهای در حال توسعه بیش از سی و پنج درصد فرصتهای شغلی به طور مستقیم و یا غیر مستقیم در حوزه صنعت ساختمان قرار گرفته است.
جزیره زیبای قشم مشرف به تنگه هرمز و مجرای ورودی به خلیج فارس و دریای عمان است.
این جزیره که بزرگ ترین جزیره خلیج فارس است، به دلیل مجاورت با اقیانوس هند، وجود منابع نفت و گاز و واحدهای پتروشیمی و پالایشگاهی و تجهیزات فرا ساحلی و برخورداری از تسهیلات بندری برای کشتی های بزرگ (در رده پاناماکس) یکی از راهبردی ترین جزایر ایران و خلیج فارس است.
از سوی دیگر، ویژگی های طبیعی و تاریخی این جزیره، باعث شده قشم به یکی از مقاصد گردشگری اصلی در ایران تبدیل شود. منطقه آزاد تجاری – صنعتی قشم، حدود ۳۰۰ کیلومتر مربع از این جزیره را شامل می شود.
این منطقه به دلیل قرارگیری در نقطه ای کلیدی از کریدور ترانزیتی شمال - جنوب، دسترسی به کریدور پروازهای بینالمللی شرق - غرب و تسهیلات بندری نقش پررنگی در تجارت و بازرگانی جهانی دارد.
اهداف و محورهای اصلی فعالیت های این منطقه آزاد تجاری - صنعتی شامل توسعه و گسترش صنعت ترانزیت و حمل و نقل، گسترش تجارت و خدمات تجاری، صنایع انرژی بر، صنایع بیوتکنولوژیک و منابع دریایی، صنایع گردشگری، شیلات و صید صنعتی، خدمات پشتیبان نفت و پارک های انرژی است
نظر شما