۲۴ آبان ۱۴۰۳، ۲۰:۲۸
کد خبر: 85659830
T T
۲ نفر

برچسب‌ها

ایستادگی ایران در جنگ تحمیلی سرمشق جغرافیای مقاومت است

ساوه - ایرنا - رزمنده دفاع مقدس گفت: ایران با ایستادگی در جنگ تحمیلی امروز به عنوان الگو و سرمشقی برای جغرافیای مقاومت تبدیل شده است.

به گزارش ایرنا، سردار احمد فتوحی شامگاه پنجشنبه در یادواره شهدای جاویدالاثر ساوه و تجلیل از آزادگان عملیات سوسنگرد با اشاره به نقش برجسته شهرهای کوچک و بزرگ ایران در دوران جنگ اظهار کرد: شهرهایی همچون ساوه به‌عنوان سهامداران اصلی عزت و اقتدار امروز ایران اسلامی هستند.

وی بیان کرد:این شهرها با یگان‌های مردمی و داوطلبانه خود از سال ۱۳۵۹ تا ۱۳۶۷، در شرایط سخت و بدون سازماندهی گسترده، نقشی اساسی در دفاع از کشور ایفا کردند که امروز نتیجه آن در امنیت و آسایش نقاط مختلف کشور قابل مشاهده است.

جانشین لشکر ۱۷ علی ابن ابطالب در دوران دفاع مقدس همچنین به نقش شهید امیرحسین ندیری از رزمندگان ساوجی و بنیان گذار یگان اطلاعات این لشکر اشاره کرد و افزود: این شهید با ایجاد پایه‌های مستحکم در جمع‌آوری اطلاعات، به موفقیت عملیات‌های دفاع مقدس کمک شایانی کرد.

وی گفت: شهیدان این عرصه به‌عنوان دلیرانی هستند که با شجاعت و ازخودگذشتگی به دل خطر زده و موانع دشمن را شناسایی می‌کردند تا سایر رزمندگان در خط مقدم بتوانند با اگاهی و اشرافیت کامل برابر دشمن ایستادگی کنند.

فتوحی افزود : ایران همچنان در صف اول مقابله با ظلم و یاری به مظلومان ایستاده است و مشق ایستادگی و مقاومت در میان کشورهای جغرافیای مقاومت را در دست گرفته و این پایداری امروز الگویی برای همه آزادی‌خواهان جهان شده است.

ایستادگی ایران در جنگ تحمیلی سرمشق جغرافیای مقاومت است

امام جمعه ساوه هم در این آیین با اشاره به اهمیت ولایت‌مداری، بر نقش تاریخی مبارزه با جریان نفاق تاکید کرد و گفت: از ابتدای تاریخ، جریان نفاق در مقابل خط ولایت ایستاده و اولین شهید این راه حضرت فاطمه (س) بود که در برابر نفاق و فتنه‌گری مقاومت کرد.

حجت‌الاسلام جعفر رحیمی، افزود: پیام شهدای امروز نیز بر ولایت‌مداری و مقاومت در برابر سازش با دشمنان اسلام تأکید دارد.

وی خاطرنشان کرد: در دنیای امروز نیز جریان نفاق به دنبال سازش با دشمنان است و وظیفه ما این است که طبق آموزه‌های معصومین، مراقب باشیم تا در مسیر تعالی و عبودیت گام برداریم.

او همچنین بر اهمیت شناخت و ارزیابی صحیح دشمن درونی و بیرونی، تاکید کرد و بزرگ‌نمایی یا کوچک‌شماری دشمن را از دیدگاه دینی نادرست دانست و گفت: روایت صحیح و منصفانه وقایع تاریخی، از سوءاستفاده جریان‌های مخالف و تضعیف مقاومت جلوگیری می‌کند.

حماسه ۲۶ آبان ۱۳۵۹ ( همزمان با محرم ) به شکستن محاصره سوسنگرد معروف است و ۳۰۰ نفر از نیروهای بسیج، سپاه و محلی که سوسنگرد را ترک نکرده بودند ، بفرماندهی علی تجلایی از سپاه تبریز حماسه عظیمی آفریدند؛ در سوسنگرد دست کم ۱۰۰ نفر شهید شدند و مقاومت سه روزه سوسنگرد باعث شد تا اهواز سقوط نکند.

ساوه‌ای‌ها در این حماسه ۹ جاوید الاثر، ۲ شهید و ۶ آزاده تقدیم کردند که ابراهیم صابری و غلامحسین چاکری شهدای ساوجی این حماسه هستند.

محمدحسن قائمی، علی ناجی پور، سید مرتضی موسوی، عباس اسحاقی، عباس بخشی، حسینعلی فلاح، سید مرتضی میراسکندری، سعید سعیدی و رمضان سبک پا نیز جاوید الاثرهای ساوجی این حماسه هستند.

آزادگانی همچون حسن مطهری، حسین احمدی نوری، تقی قربانی، عباس صاحب، محمود مداح و سید حسن طباطبایی از یادگاران این حماسه در ساوه هستد.

شهرستان ساوه ۶۰۰ شهید و یک هزار و ۷۰۰ آزاده و جانباز در راه حفظ تمامیت ارضی کشور و آرمان‌های انقلاب اسلامی تقدیم کرده است که ۲۵ نفر از آنان جانبازان بالای ۷۰ درصد هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha