حضرت فاطمه زهرا(س) الگوی عبادت و بندگی بودند

تبریز - ایرنا - مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران شمال غرب کشور با بیان اینکه حضرت فاطمه زهرا(س) الگوی برجسته عبادت و بندگی خدا بودند گفت: سرمشق گرفتن از معنویت والای آن حضرت،  تنها راه دستیابی به جامعۀ پیشرفته و مقاوم و همچنین توفیق در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است.

به گزارش روز جمعه ایرنا، حجت‌الاسلام والمسلمین الیاس ابراهیمی در مراسم سوگواری دهه اول فاطمیه، آن حضرت را اولین مدافع و شهیدۀ ولایت نامید و گفت: هرچند عمر بابرکت حضرت فاطمه زهرا(س) کوتاه بود و در سنین جوانی به شهادت رسیدند، اما دارای فضایل و کمالاتی بودند که یکی از آنها بُعد الهی و معنوی آن وجود مقدس بود.

وی گفت: معنویت والای حضرت فاطمه زهرا(س) و مهم تر از آن تلاش و جهد ایشان برای رسیدن به این مرتبه و این جایگاه، می تواند برای همه سرمشق و الگو باشد.

وی افزود: در خاطرات و سیره و سنت شهدا می‌بینیم که یکی از ویژگی‌های بارز آنها ارتباط با خدای تبارک و تعالی بود؛ تا جایی که شنیده‌ایم در کنار سنگرهایشان، محلی همانند قبر برای اقامۀ نماز شب آماده می‌کردند.

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان‌شرقی افزود: امام امت با آن عظمت فرمودند که «آمریکا، هیچ غلطی نمی‌تواند بکند» و در جایی دیگر فرمودند که «ما آمریکا را زیر پا می‌گذاریم.» بیان باصلابت این سخنان، از ارتباط معنوی امام خمینی(ره) با خداوند متعال و معنویت رهبر کبیر انقلاب ریشه می‌گرفت که در وجود مبارک مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) نیز تبلور دارد.


وی افزود: همین معنویت، عبادات، توسل‌ها و روضه‌خوانی‌ها برای حضرت اباعبدالله الحسین(ع) بود که شهید حججیِ جوان را در مقابل دشمنان خونریز، مقاوم کرد و علامه شهید سیدحسن نصرالله و سایر شهدا را به آن درجه اعلاء رساند.

ابراهیمی گفت: بنابراین اگر بخواهیم یک جامعۀ پیشرفته و مقاوم داشته باشیم و در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت توفیق پیدا کنیم، راهی به‌غیر از معنویت و فرهنگ نداریم.

وی همچنین با یادی از علامه سیدمحمدحسین طباطبایی(ره) که هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران به‌مناسبت سالروز درگذشت وی نامگذاری شده است، وی را فیلسوف حکیم، مفسر کبیر و افتخار جهان اسلام و به‌ویژه منطقۀ آذربایجان معرفی و اظهار کرد: علامه طباطبایی(ره) انسان بزرگی بود که با خودسازی، توسل و با عبادت توانست رموزی از قرآن را کسب و تفسیری بزرگ بنویسد که به اذعان صاحبنظرانِ تفسیر، هیچ کدام از تفاسیر گذشته، از نظر غنای علمی به اندازه تفسیر المیزان نشده است.

وی تاکید کرد: علامه طباطبایی(ره) علاوه بر تفسیر المیزان، به برکت نفس گرم و معنوی، بیان الهی و نگاه توحیدی که داشت، انسان‌های بزرگی را تربیت کرد و باعث شد بزرگانی مثل علامه مطهری‌ها، مصباح‌ها، جوادی آملی‌ها و حسن زاده آملی‌ها به عقبه فکری و ایدئولوژیک انقلاب اسلامی تبدیل شوند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha