به گزارش روز شنبه ایرنا، سرهنگ مهدی توانگر در گفت و گو با خبرنگاران در تشریح این طرح اظهار کرد: افسران پلیس در صورت مشاهده موتورسوار فاقد کلاه ایمنی و ... ، از راکب موتور درخواست میکند تا سی دقیقه در کنار افسران پلیس بماند و آنان را در انجام و اجرای وظایفشان کمک کند.
وی افزود: موتورسوار متوقف شده کاور پلیس بر تن میکند و ممکن است علائم ترافیکی هم بدست بگیرد تا در کنار مامورین کمککار افسران پلیس راهور باشد.
ریس پلیس راهور کیش تصریح کرد: طرح موتوریار که با هماهنگی پلیس راهور با مراجع قضایی به مرحله اجرایی رسیده است، تنها هدفش حفظ وارتقاء فرهنگ ترافیک است.
وی با بیان اینکه آموزش راکبان موتور شارژی یکی از اولویتهای پلیس جزیره است، گفت: در همین راستا طی سال جاری بیش از یک هزار و 300 راکب موتور شارژی در جلسه آموزشی پلیس کیش شرکت کردند.
توانگر با بیان اینکه ترخیص موتورهای شارژی در این جزیره بدون حضور راکبان آنها در کلاسهای آموزشی ممکن نیست، اظهار کرد: در راستای کاهش حوادث و سوانح ترافیکی و بهبود فرهنگ عبور و مرور، دورههای آموزشی و بازآموزی قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی در کیش با حضور حدود 70 راکب موتور شارژی توقیفشده در هر جلسه برگزار میشود.
وی ادامه داد: در این دورههای آموزشی توجه به علائم راهنمایی و رانندگی، عدم حرکت در پیادهرو یا در جهت مخالف مسیر مجاز و حمل بار غیر متعارف، عدم انجام حرکات نمایشی و مارپیچ، عدم حمل یدک با موتور شارژی و لزوم استفاده از کلاه ایمنی از جمله مواردی است که همراه با فیلمهای آموزشی به حاضران بازگو میشود.
رییس پلیس راهور فرماندهی انتظامی ویژه کیش با تاکید بر اینکه رانندگان موتورهای شارژی توقیفی ملزم به شرکت در کلاسهای بازآموزی قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی هستند، اضافه کرد: این کلاسها پنج شنبه هر هفته برای رانندگان موتورهای شارژی توقیفی برگزار شد.
نظر شما