سیدمحمد بهشتی در گفتوگو با ایرنا درباره عملکرد ۱۰۰روزه دولت، اقدامات و دستاوردهای دولت چهاردهم در حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با مناسب ارزیابی کردن این عملکرد در سه ماهه گذشته؛ اظهار داشت: اگر سرعت عمل در اجرای برنامه ها در این سه حوزه بیشتر شود بهتر است؛ صالحی امیری به عنوان وزیر میراث فرهنگی تلاش کرده که در همین مدت کوتاه این حوزه را فعالتر کند، اتفاقا از تجربیات کسانی که مدت طولانی از این حوزه دور شده بودند، استفاده میکند.
رئیس پیشین پژوهشگاه میراث فرهنگی به وجود تنوع فرهنگی در کشور اشاره کرد و گفت: یکی از مهمترین ابزارها برای تقویت «وفاق ملی» رونق گردشگری فرهنگی داخلی است که از آن مقداری غفلت شده است؛ این مساله بیشتر از هر چیزی میتواند در جهت هدایت موضوع وفاق ملی کمک کند.
اگر سرعت عمل در اجرای برنامه های در این سه حوزه بیشتر شود بهتر است؛ صالحی امیری به عنوان وزیر میراث فرهنگی تلاش کرده که در همین مدت کوتاه این حوزه را فعالتر کند، اتفاقا از تجربیات کسانی که مدت طولانی از این حوزه دور شده بودند، استفاده میکند
وی خسارتهای ایرانهراسی بیشتر از تحریمها دانست و تاکید کرد: توسعه گردشگری داخلی با ماهیت فرهنگ باعث میشود، تنوع فرهنگی ثمرات خود را نشان دهد؛ در سطح بینالمللی هم اینگونه است؛ امروز شاهد اعمال شدید ایرانهراسی هستیم، که عملا باعث زیان فرهنگی و اقتصادی شود.
بهشتی افزود: میراث فرهنگی و صنایع دستی، سرزمین و فرهنگ ما را معرفی میکند و میتواند سرمایهگذاری سنگینی که برای ایرانهراسی انجام دادهاند تا چهره تیرهای را که از ما درست کردهاند، تغییر دهد. در این زمینه، وزارت میراث فرهنگی و گردشگری میتواند بیشترین نقش را ایفا کند؛ تحقق این امر مستلزم آن است که کل نظام حکمرانی ماموریتهای لازم را به این وزارتخانه داده و لوازم آن را هم در اختیارش بگذارند.
وی امنیت را مهمترین مولفه توسعه گردشگری دانست و گفت: همه باید دست به دست هم دهند تا امنیت برای جامعه، اقتصاد، توسعه و البته گردشگری و سفر فراهم شود. وزارت میراثفرهنگی و صنایع دستی در کنار توسعه گردشگری، میتواند نقش فوقالعادهای در تقویت وفاق ملی و اصلاح تصویری که با ایرانهراسی از کشورمان ساخته شده، ایفا کند.
نظر شما