۲۷ آبان ۱۴۰۳، ۱۴:۳۹
کد خبرنگار: 1197
کد خبر: 85662114
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

استاندار: همدان نیازمند نقشه جامع و تحول آفرین است

همدان- ایرنا- استاندار همدان گفت: این استان برای توسعه و پیشرفت با در نظر گرفتن ظرفیت‌های موجود، نیازمند یک نقشه جامع و تحول‌آفرین است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حمید ملانوری‌شمسی روز یکشنبه در جلسه کارگروه تدوین نقشه جامع تحول استان همدان، با بیان اینکه این نقشه باید جامع و شامل همه بخش‌ها باشد، اظهار کرد: مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) نیز در سال‌های اخیر تأکید داشته‌اند که به جای اصطلاح "توسعه" از واژه "پیشرفت" استفاده کنیم؛ چرا که پیشرفت به معنای حرکت به‌سوی رفاه، آبادانی و تحول است.

وی ادامه داد: در برنامه‌های آینده، تمرکز باید بر روی استفاده بهینه از منابع موجود و مشارکت مردم باشد تا بتوانیم رفاه عمومی را افزایش دهیم.

استاندار همدان با اشاره به اینکه برای تدوین این نقشه جامع، کارگروه‌های تخصصی تشکیل شده و با استفاده از نظرات نخبگان، کارشناسان و متخصصان حوزه‌های مختلف، ظرف مدتی کوتاه، نقشه‌ای جامع و عملیاتی تهیه می‌شود، افزود: بخشی از مطالعات و اقدامات در دوره‌های قبلی انجام شده است که می‌تواند به ما کمک کند، اما با قدردانی از تمام تلاش های گذشته این مطالعات نیازمند به‌روزرسانی و اصلاح است.

وی تاکید کرد: مردم استان باید حس کنند که اقدامات انجام‌شده توسط دستگاههای اجرایی، تأثیر مستقیم در زندگی‌شان دارد و به ارتقای سطح رفاه آن‌ها منجر شده است.

ملانوری شمسی با اشاره به اینکه تأکیدات بسیاری همواره بر داشتن یک برنامه دقیق و علمی مبتنی بر داده‌ها و اطلاعات صحیح شده تا بتوانیم از روزمرگی فاصله گرفته و به اهداف برنامه هفتم پیشرفت دست یابیم، تصریح کرد: در این کارگروه باید یک سند نقشه جامع تدوین شود که بر اساس اسناد بالادستی و قوانین موجود بوده و در عین حال بر خلاقیت، نوآوری و تحول تکیه داشته باشد.

وی افزود: برنامه‌ها باید فراتر از اهداف کوتاه‌مدت باشد و به چشم‌اندازهای بلندمدت توجه کند. به‌خصوص اکنون که وارد گام دوم انقلاب شده‌ایم، باید نگاه ما به مدیریت و برنامه‌ریزی، مبتنی بر تحول، نوآوری و خلاقیت باشد.

استاندار همدان با بیان اینکه در چهل سال نخست انقلاب‌اسلامی، تمرکز بر ایجاد زیرساخت‌های اساسی همچون آب، برق، آموزش و توسعه مناطق محروم بوده است، تاکید کرد: این اقدامات زیربنایی، زمینه‌ساز عدالت اجتماعی و توسعه پایدار شدند اما اکنون در گام دوم انقلاب، نیازمند تغییر رویکرد به‌سوی بهره‌وری از ظرفیت‌های موجود محلی با مشارکت‌های مردمی و استفاده از استعدادهای خلاق و نوآور هستیم.

وی تصریح کرد: براساس تأکیدات مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی)، نقش مردم در برنامه‌های کلان کشور بسیار حیاتی است و بدون مشارکت مردم، برنامه‌ای به نتیجه نخواهد رسید.

ملانوری شمسی بیان کرد: ظرفیت‌های مردمی از نظر انگیزشی، خلاقیت و حتی منابع مالی، به‌مراتب فراتر از توانایی سیستم‌های دولتی است بنابراین، متمرکز شدن بر این ظرفیت‌ها و ایجاد ارتباط نزدیک‌تر با مردم، یک ضرورت است.

وی ادامه داد: در نهایت، هدف این است که بتوانیم با استفاده از توانمندی‌های علمی، ظرفیت‌های محلی و مشارکت‌های مردمی، تحولی اساسی در استان ایجاد کنیم و زمینه‌ساز پیشرفت و توسعه همه‌جانبه استان باشیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha