تحلیلگر آمریکایی: سیاست بایدن درباره اوکراین، ترامپ را به سمت شکست سوق می‌دهد

تهران-ایرنا- تحلیلگر ارشد سابق وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) در واکنش به صدور مجوز برای حمله به عمق خاک روسیه گفت که این تصمیم جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا عامل تشدید جنگ و غیرضروری است.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا، میخائیل مالوف، تحلیلگر ارشد سابق سیاست های امنیتی دفتر وزارت دفاع آمریکا در گفتگو با خبرگزاری اسپوتنیک گفت که استفاده اوکراین از موشک های دوربرد اتکمز (ATACMS) آمریکایی تغییری در روند جنگ ایجاد نخواهد کرد و فقط شرایط را بحرانی و تشدید می کند.

وی همچنین افزود: این اقدامات تشدید کننده بایدن فقط دلیل سیاسی دارد و دولت جدید دونالد ترامپ، رئیس جمهوری منتخب آمریکا را در آینده با شکست مواجه خواهد کرد، چرا که اگر او در دوران ریاست جمهوری خود از این تصمیم حمایت نکند، موقعیت دولتش تضعیف خواهد شد.

مالوف این اقدام را در آستانه روی کار آمدن دولت جدیددر آمریکا موذیانه و نادرست خواند.

این تحلیلگر ارشد سابق پنتاگون تصریح کرد که برد موشک های اتکمز ۲۰۰ کیلومتر است که در مقایسه با پهپادهای اوکراینی کمتر است و اگر این اخبار صحت داشته باشند، این اقدام تشدیدکننده بایدن غیر ضروری است.

وی تاکید کرد که تصمیم بایدن، منجر به تشدید حملات روسیه به زیرساخت‌ها و ذخایر اوکراین خواهد شد تا کی‌یف را وادار به صلح کند.

مالوف خاطرنشان کرد که اوکراین برای استفاده از موشک های اتکمز به دلیل ساختار اطلاعاتی آن ها نیازمند کمک متخصصین نظامی پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) است، بنابراین صدور مجوز برای استفاده از این نوع موشک ها، حضور ناتو در درگیری ها را نیز به دنبال خواهد داشت.

روز گذشته، نیویورک تایمز به نقل از مقامات آگاه آمریکایی گزارش داده بود که جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا، استفاده ارتش اوکراین از موشک های اتکمز ساخت آمریکا را برای حمله به عمق خاک روسیه، تقویت مواضع نظامی کی یف در این مناقشه و افزایش کنترل نیروهای اوکراینی بر منطقه کورسک روسیه را تایید و همه محدودیت ها در این زمینه را نیز لغو کرد.

به گزارش ایرنا، رئیس جمهوری روسیه ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب نسبت به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.

ولادیمیر پوتین سه روز پس از آن، پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) نیز عملیاتی نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کی‌یف به رویارویی نظامی تبدیل شد.

گزارش ها حاکی از آن است که کی‌یف طی ماه های گذشته بارها از کشورهای غربی درخواست موشک‌های دوربرد و صدور مجوز برای حمله به عمق خاک روسیه را داشته است.

ولادیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین این امر را شرط «طرح پیروزی» خود خواند و آن را در پایتخت های کشورهای اروپایی و واشنگتن مطرح کرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha