محمود حسینزاده نجار روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در راستای انتظامبخشی در حوزه ساخت و ساز و تاکید بر رعایت هویت معماری ایرانی - اسلامی و پرهیز از طراحی و اجرای نماهای به اصطلاح رومی و غیربومی و طرحهای غیرمتعارف برای جلوگیری از آشفتگیهای بصری، اقدامات قانونی و حاکمیتی صورت خواهد گرفت.
رئیس اداره معماری بافتهای واجد ارزش و طرحهای بازآفرینی راه و شهرسازی استان اردبیل بیان کرد: موضوع طرح نماها و نحوه کنترل نقشههای اولیه آن بر اساس قالب استاندارد از زمان صدور پروانه ساختمانی توسط شهرداری باید مورد توجه قرار گرفته و پس از اجرای نقشه تهیه شده توسط مهندسان معمار، پایان کار ساختمان صادر شود.
حسینزاده ضمن تاکید بر لزوم رعایت سلیقه مردم در اجرای نمای شهری و ساختمانها خاطرنشان کرد: پیشنویس دستورالعمل طراحی و ساماندهی نماهای شهر اردبیل و تشخیص بناهای شاخص شهر و نیز پیشنهاد اخذ طرح اولیه نما از کارفرما و بررسی آن همزمان با بررسی اولیه معماری در شهرداریها از لحاظ ضوابط و مقررات احداث بنا برای کنترل یکپارچه از بدو صدور پروانه ساختمانی طرح شده است.
وی ادامه داد: در همین راستا قرار است با همت و همکاری مجموعه راه و شهرسازی، شهرداریها و سازمان نظاممهندسی ساختمان، همایش و کنفرانسهایی با موضوعات مرتبط حوزه معماری و شهرسازی با حضور و مشارکت دانشگاهیان، مهندسان و جامعه طراحان برگزار شود.
حسینزاده نجار افزود: با لحاظ اینکه سیما و منظر شهری از مصادیق حقوق شهروندی بوده پرداختن به الگوی مشخص و سبک معماری خاص با رعایت شاخصههای تعیین شده و استفاده از مصالح بومی با فنّاوریهای نوین و الگوسازیهای زیبا و متعارف مورد تایید کارشناسان شهرسازی استان قرار گرفته است.
استان اردبیل که حدود یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر جمعیت دارد، در شمالغربی کشور و همجوار با جمهوری آذربایجان واقع شده است.
به گزارش ایرنا، بیش از ۳۰ درصد جمعیت استان اردبیل در بافت ناکارآمد و سکونتگاههای غیررسمی زندگی میکنند به طوری که در اردبیل ۲۰ سکونتگاه، در مشگینشهر ۱۲ سکونتگاه ، در پارسآباد ۱۱ و در خلخال هفت محله در قالب سکونتگاه غیررسمی شناسایی شده که برای بازسازی آنها ۷۵۰ میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته است.
نظر شما