آرش محبوبی در گفت و گو با خبرنگار حوزه سلامت ایرنا با اشاره به انتخاب مهدی پیرصالحی به عنوان رئیس جدید سازمان غذا و دارو اظهار داشت: به نظر میرسد در چند سال اخیر از عبارت تعارض منافع بهجای «سوءاستفاده از موقعیت» استفاده شده است که با هم تفاوت دارند. این منطقی است که نهادهای ناظر موارد سوءاستفاده از موقعیت را رصد کرده و با آن برخورد قانونی انجام دهند.
وی ادامه داد: اگر تعارض منافع را مطابق آنچه امروز از آن سوء برداشت شده به کار بگیریم، باید افرادی را بر مسند امور بگماریم که هیچ سابقهای در صنعت و صنف و دانشگاه نداشتهاند و اشراف کافی به امور ندارند؛ به این ترتیب عملا به حذف تخصصها در جایگاههای اجرایی مختلف خواهیم رسید.
رئیس انجمن داروسازان تهران تصریح کرد: فردی که دارای تخصص، دانش و تجربه لازم برای حضور در جایگاههای مدیریتی است، بدون شک باید سابقه و تجربه همراهی، همکاری و ارتباط با صنایع مرتبط، دانشگاه، تشکلهای صنفی و دستگاههای اجرایی را داشته باشد.
محبوبی در پایان گفت: در واقع تعارض منافع باید در مقام اجرا و در بستر حکمرانی خوب قابل رصد است و میتوان با آن برخورد شفاف را انجام داد اما آنچه امروز توسط برخی افراد از تعارض منافع مورد سوءبرداشت قرار میگیرد، بیشتر مبتنی بر «قصاص قبل از جنایت» است که نمیتواند مبنای منطقی داشته باشد.
به گزارش ایرنا، محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت ۲۶ آبان در حکمی مهدی پیرصالحی را به عنوان معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو منصوب کرد؛ وی دارای دکترای حرفهای داروسازی از دانشگاه علوم پزشکی تهران و MBA دارویی از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است که در کارنامه اجرایی خود مدیریت بخش دارو در سازمان غذا و دارو را دارد.
وی همچنین تجربه حضور در برخی شرکت های دارویی از جمله داروپخش، ایران دارو، طب مفید نیکان، البرز دارو، داروپخش، پارس ایزوتوپ و ثامن را داشته است.
از دیگر فعالیتهای پیرصالحی در صنعت دارویی کشور می توان به عضویت در هیات مدیره انجمن داروسازان تهران، سندیکای صاحبان صنایع داروهایی انسانی و همچنین تولیدکنندگان مکمل های رژیمی غذایی ایران اشاره کرد ضمن آنکه وی در شورای سیاستگذاری دارویی کشور و شورای فناوری سلامت نیز عضویت داشته است.
نظر شما