یاسر کرمی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا همچنین افزود: با توجه به نرخ بالای ۹۸ درصدی سواد جامعه ایرانی؛ رویکرد آموزش نهضت سواد آموزی در سال جاری تغییر یافته است.
وی تصریح کرد: براساس برنامه هفتم توسعه؛ آموزش های نهضت سواد آموزی به آموزش های همگانی بزرگسالان در ابعاد اجتماعی و مهارتی تغییر مفهومی می کند؛ زیرا در حال حاضر اکثر افراد زیر ۶۰ سال جامعه ایرانی ( ۹۸ درصد) از سواد خواندان و نوشتن بهرمند و به این گونه آموزش ها یعنی صرفا خواندن و نوشتن کمتر کسی نیاز دارد به همین دلیل تغییر رویکرد داده شده است.
کرمی تشریح کرد: در رویکرد جدید نهضت سواد آموزی به افرادی که به فراگیری مهارت های ضروری روز مانند کامپیوتر، سواد زندگی، مهارت های اجتماعی نیاز دارند آموزش داده می شود.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان کرمانشاه از اهداف مهم رویکرد جدید نهضت سواد آموزی به ارتقاء سطح سواد زندگی بویژه در مناطق و محلات محروم و دور افتاده جامعه اشاره کرد و و گفت: در این رویکرد ابتدا نیاز افراد به نوع آموزش در سطح محلات و مناطق سنجیده می شود و سپس براساس آن دوره های آموزشی ارائه می گردد.
وی در پایان تاکید کرد رویکرد جدید نهضت سواد آموزی با همکاری و تعامل آموزشی دیگر دستگاه های اجرایی مانند اداره فنی و حرفه ای، فرهنگ و ارشاد اسلامی، جهاد کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت و با پشتیبانی استانداری اجرا می شود.
کرمی همچنین افزود: نهضت سواد آموزی کرمانشاه در ارزیابیهای ۲۴ گانه رتبه برتر کشور را کسب کرد.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت، ۱۴ شهرستان، ۳۳ شهر و ۲ هزار و ۵۹۵ روستا دارد.
نظر شما