علی عباسی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: براساس آمارها، ۲۸۹ نفر از تلفات تصادفات هفت ماهه امسال را مردان و مابقی را نیز زنان تشکیل می دهند.
وی با بیان اینکه شهرستانهای دارای بیشترین تلفات حوادث رانندگی به ترتیب ساری با ۵۰ نفر، آمل با ۴۷ و بابل با ۴۳ فوتی هستند، تصریح کرد: در شهرهای فریدونکنار و عباس آباد نیز هر کدام ۲ فوتی گزارش شده است.
عباسی افزود: از ۳۵۳ کشته شدگان تصادفات در هفت ماهه امسال، ۲۶۶ نفر در حوادث برون شهری و راه روستایی و ۸۷ نفر در حوادث درون شهری دچار حادثه شدند.
مدیرکل پزشکی قانونی مازندران تاکید کرد: هشت هزار و ۴۹۷ نفر طی هفت ماه امسال به علت مصدومیت ناشی از تصادفات رانندگی به مراکز پزشکی قانونی استان مراجعه کردند که این رقم نیز نسبت به مدت مشابه سال گذشته یک درصد کاهش دارد.
مدیرکل پزشکی قانونی مازندران، رعایت قوانین و مقررات رانندگی را از مهمترین شاخصههای توسعهیافتگی و نشانه فرهنگ بالای ملی دانست و بر لزوم اتخاذ تدابیری در کاهش تلفات ناشی از حوادث رانندگی و رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی تاکید کرد و افزود: دستگاههای اجرایی استان میتوانند در امر فرهنگ سازی با استفاده از آمارهای پزشکی قانونی با برنامه ریزی پیشگیرانه و ارتقای آگاهی عمومی مردم در راستای کاهش آمار کشتهها و مصدومین در حوادث رانندگی موثر باشند.
برابر آمار، سالانه بیش از ۵۰۰ میلیون دستگاه خودرو در محورهای مازندران تردد دارند که ۱۱ درصد از این ترددها در محورهای اصلی و بقیه درون شهری است.
مازندران ۱۰ هزار و ۴۰۰ کیلومتر راه اصلی و فرعی دارد که حدود سه هزار کیلومتر از آن جاده اصلی و بقیه محور روستایی است.
هراز، کندوان، سوادکوه، کیاسر، کناره و جاده گلوگاه ۶ محور اصلی مازندران است که این استان را به استانهای تهران، البرز، سمنان، گیلان و گلستان متصل می کند.
مسافران و رانندگان میتوانند جهت آگاهی از آخرین وضعیت راهها، انسدادها یا محدودیتهای احتمالی تردد و شرایط جوی به سایت www.۱۴۱.ir مراجعه کرده و یا با تلفن گویای ۱۴۱ تماس حاصل کنند.
نظر شما