به گزارش ایرنا، بهرام سرمست روز سه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه این نشست با حضور اعضای مجمع نمایندگان استان در تهران برگزار شد، گفت: در این نشست، آخرین وضعیت ۲۰ پروژه شاخص استانی از بین پروژههای نیمهتمام حوزه راه بررسی و تصمیماتی درخصوص تکمیل این پروژهها اتخاذ شد.
وی افزود: در این نشست مقرر شد برای هر شهرستان استان، یک پروژه اولویتدار با پیشرفت بالای ۷۰ درصد تعیین و با همکاری و مساعدت وزارت راه، طی امسال یا حداکثر سال آتی به بهرهبرداری برسد.
سرمست اعلام کرد: درخصوص طرح جامع شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر نیز مقرر شد برای کوتاه کردن روند بررسی و تصویب این طرحها، اختیارات شورای عالی شهرسازی به استان تفویض شود.
استاندار آذربایجان شرقی درخصوص پروژههای آزادراهی استان، گفت: آزادراه تبریز- مرند- بازرگان حدفاصل تبریز تا صوفیان، آذر ماه امسال به بهرهبرداری میرسد و مقرر شد که ۹ کیلومتر از ادامه مسیر به سمت مرند نیز تکمیل شود تا امکان اتصال به محورهای مواصلاتی آذربایجان غربی و همچنین تسهیل ترافیک در مسیر صوفیان تا تبریز فراهم شود.
سرمست درخصوص آزادراه مراغه- هشترود هم گفت: ۲۹ کیلومتر از این آزادراه با پیشرفت بالای ۹۰ درصد، دهه فجر امسال افتتاح میشود و ۲۰ کیلومتر باقیمانده نیز ۷۰ درصد پیشرفت دارد که بر تسریع در اتمام آن تاکید شد.
وی با اشاره به اجرای قطعه ۶ آزادراه تبریز- ارومیه که بهعنوان کمربندی سوم تبریز هم عمل میکند، گفت: این پروژه توسط سرمایهگذار احداث میشود و نیازمند برطرف کردن برخی موانع و مشکلات است که وزیر راه و شهرسازی دستور لازم را در این خصوص صادر کرد.
سرمست درخصوص پروژههای بزرگراهی هم گفت: در این نشست بر تکمیل پروژههای مرند- ایواوغلی، باند دوم بستانآباد- سراب، کنارگذر شرقی بناب، باند دوم صوفیان- سلماس (کوزهکنان تا تسوج)، کنارگذر ایلخچی، باند دوم مرند- جلفا (۷ کیلومتر باقیمانده)، راه اصلی بناب- نقده، تبریز- اهر (گردنه گویجهبل) و اهر- مشکینشهر تاکید شد.
استاندار آذربایجان شرقی گفت: در حوزه ریلی هم دوخطهکردن محور میانه- تبریز و اتصال ایستگاه خاوران به ایستگاه راهآهن تبریز و ادامه آن تا چشمهثریا مورد بررسی قرار گرفت و با توجه به اینکه احداث ۱۵ کیلومتر از مسیر خاوران تا تبریز شروع شده، مقرر شد که احداث باقیمانده این مسیر به طول ۱۴ کیلومتر نیز سریعاً آغاز شود.
وی افزود: افزایش سرویس قطارهای تبریز به دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، توسعه ترمینال فرودگاه بینالمللی تبریز و احداث و آسفالت ۱۰۱۷ کیلومتر راه روستایی از دیگر طرحهایی بود که در حضور وزیر راه و شهرسازی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
سرمست اضافه کرد: هدف از تشکیل این جلسات مشترک پیگیری موثر و رسیدن به اولویتهای مشترک و حداکثری کردن سهم استان از اعتبارات ملی و تسریع در تکمیل پروژههای اولویتدار آن است.
وی تاکید کرد: طبق برنامهریزیهای به عمل آمده قرار است که برگزاری این جلسات در خصوص سایر پروژههای مربوط به وزارتخانههای دیگر نیز تداوم داشته باشد.
آزادراه تبریز- زنجان که با عنوان آزادراه پیامبر اعظم(ص) نامگذاری شده است، قسمتی از آزادراه تهران - قزوین - زنجان - تبریز - بازرگان و بخشی از راه ابریشم محسوب می شود که عملیات احداث آن از سال ۱۳۷۵ آغاز و اسفند سال ۱۳۸۹ بهره برداری شد. این آزادراه که نخستین آزادراه کوهستانی و یکی از عظیم ترین طرح های راهسازی کشور محسوب می شود ۲۸۵ کیلومتر طول دارد.
آذربایجانشرقی دارای ۲۳۵ کیلومتر آزادراه، ۴۵۳ کیلومتر بزرگراه، ۹۲۲ کیلومتر راه اصلی، ۲ هزار و ۷۵ کیلومتر راه فرعی و ۱۰ هزار و ۴۴۱ کیلومتر راه روستایی است.
نظر شما