به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام سید مصطفی حسینی روز چهارشنبه در دیدار با سرپرست، معاونین و شماری از کارشناسان اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان، افزود:صنعت گردشگری امروزه به صورت هوشمندانه در کشورهای خارجی به عنوان یک معیار ارزشمند در جهت توسعه اقتصادی یک کشور به شمار می رود و منجر به ارزآوری و سودآوری های کلان برای بسیاری از کشورها شده است.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهر زنجان افزود: خوشبختانه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان نسبت به سالهای گذشته پیشرفت زیادی کرده است ولی باید با برنامه ریزی زمینه رشد و رونق بیشتتر آن را در استان فراهم کنیم.
حسینی در ادامه با بیان اینکه بناهای تاریخی در تقویت هویت ملی نقش ایفا میکند و آثار باستانی میتواند تاثیرات مثبت متعددی بر سلامت روان انسان داشته باشد، یادآور شد: گنبد سلطانیه و بسیاری از آثار تاریخی استان به مثابه یک دانشگاه و مجموعه هایی هستند که روح و جان و چندین لایه تزیینات دارند که باید بیشتر بر روی آنها سرمایه گذاری شود.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهر زنجان اظهار داشت: آثار باستانی دریچهای به سوی دنیای گذشته است و خلاقیت و تفکر را به فرد الهام و او را وادار میکند که به تاریخ، فرهنگ، فلسفه، هنر و معماری و سایر موضوعات مرتبط با آن دوره فکر کند.
وی خاطرنشان کرد: مساجد تاریخی زنجان مانند مسجد سید، چهلستون، مسجد خاتم، بازار تاریخی زنجان و سایر آثار باستانی یادآور نبوغ، خلاقیت و تلاش نیاکان ما در طول تاریخ است و دیدن آن حس احترام، افتخار و تشکر نسبت به گذشتگان را در انسانها ایجاد میکند.
نظر شما