به گزارش ایرنا، اصفهان پس از تهران دومین شهری است که برای خرید تاکسی برقی اقدام کرد؛ حدود یکهزار تاکسی برقی خرداد امسال به ناوگان تاکسیرانی تهران وارد شد و طبق آخرین اطلاعات در زمان حاضر ۱۲ ایستگاه شارژ خودرو برقی در پایتخت فعال است.
خرید تاکسی برقی از سوی سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری اصفهان نیز در مهر سالجاری فراخوان و در آبان امسال نخستین محل شارژ خودرو برقی در منطقه صفه این شهر راهاندازی شد.
به گفته مدیرعامل سازمان تاکسیرانی اصفهان، طبق بررسیها و برنامهریزیهای صورت گرفته، مقرر است تاکسیهای برقی در مرحله نخست در محورهای گردشگری این شهر بهکار گرفته شوند و امید است تا اواخر دی ماه امسال این خودروها فعالیت خود را در نصف جهان آغاز کنند.
محمد پرورش روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: پس از فراخوان خرید تاکسیهای برقی در اصفهان پیامک آن برای حدود چهار هزار راننده تاکسی ارسال شد و ۱۲۶ نفر متقاضی خرید این مدل تاکسی ثبت نام کردند.
وی ادامه داد: از بین متقاضیان نیز در نهایت ۵۰ نفر واجد شرایط آییننامه مربوط به خرید تاکسی برقی توسط کمیته ارزیابی تاکسیرانی اصفهان انتخاب شدند.
مدیرعامل سازمان تاکسیرانی اصفهان خاطرنشان کرد: این افراد در مرحله تکمیل مدارک خود و معرفی به شرکت کرمان موتور هستند زیرا از سوی این شرکت ۶ میلیارد ریال وام با بهره هشت درصد پرداخت می شود و سایز هزینه خرید بهصورت آورده فرد متقاضی است.
پرورش درباره نرخگذاری و هزینه استفاده از این خودروها گفت: سازمان تاکسیرانی در اواسط سال نمیتواند درخواست تعیین تعرفه یا نرخ جدید داشته باشد و فقط میتواند برای سال آینده تعیین نرخ داشته باشد.
سازمان تاکسیرانی شهرداری اصفهان حدود ۲۰ هزار راننده تحت پوشش خود دارد که با ۱۸ هزار دستگاه تاکسی در سطح شهر فعالیت میکنند.
کلانشهر اصفهان بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت دارد و با برخورداری از جاذبه های تاریخی، میراثی و طبیعی بعنوان یکی از مقاصد گردشگری مطرح است.
نظر شما