محمد هادی سماواتی روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، بیان کرد: نظارت بر اوزان و مقیاسها به خصوص در مورد وسایل مورد استفاده در واحدهای صنفی یکی از وظایف سازمان ملی استاندارد است که در همین راستا این آزمونها در قم بهصورت دورهای و مستمر انجام میشود.
وی افزود: مراکزی مانند میوه و تره بار، صنف طلا فروشان و خواروبار فروشان که فراوانی ارائه خدمات بیشتری دارند، در اولویت پایشها و ارزیابی کارشناسان ادارهکل استاندارد قم قرار دارند.
وی ادامه داد: فرآیند سنجش و آزمون دستگاههای توزین سبک و سنگین توسط آزمایشگاههای سیار وابسته به سازمان استاندارد انجام میشود.
مدیرکل استاندارد قم با اشاره به اینکه بر روی دستگاههای توزین پس از کالیبراسیون برچسبی حاوی نام وسیله، شماره شناسایی، تاریخ و انقضای آزمون و علامت استاندارد درج میشود، تاکید کرد: از شهروندان درخواست میکنیم برای حفظ حقوق خود و اطمینان از صحت عملکرد وسایل توزین به وجود این برچسب توجه کنند.
سماواتی تاکید کرد: در استاندارد ملی ایران کالیبراسیون یعنی مقایسه یک دستگاه اندازه گیری با یک استاندارد و سنجه مرجع و تعیین میزان خطای این وسیله نسبت به آن و در صورت لزوم تنظیم دستگاه در مقایسه با استانداردهای مربوطه؛ به زبان ساده کالیبراسیون اندازه گیری و صحت وسیله اندازه گیری در مطابقت با مرجع تایید شدهاست.
وی همچنین از همکاری شایسته اصناف متدین قم قدردانی وتاکید کرد: این کنترلها از جمله موارد لازم برای داشتن بازار اسلامی است.
گفتنی است در استان قم بیش از ۴۰ هزار پروانه کسب در بخشهای مختلف موجود است که خدمات مورد نیاز مردم را ارائه میدهند.
نظر شما