معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری اصفهان روز پنجشنبه در آیین افتتاح این مکان گفت: همراهی برخی از کودکان با والدینشان در مراکز مشاوره پیش از طلاق قوه قضاییه، میتواند آنها را در معرض تألمات روحی و روانی قرار دهد و شرایط ناآرامی را نیز در مراکز مشاوره ایجاد کند.
محمد محسنی افزود: بمنظور ارتقای سلامت روان و بهبود وضعیت اتاق مشاوره زوجین، با هدف جداسازی کودکان از والدین حین فرآیند مشاوره پیش از طلاق و نیز غربالگری و آگاهسازی والدین از مشکلات روحی- روانی کودکان، «اتاق کودک» در مرکز مشاوره خانواده قوه قضاییه در اصفهان راه اندازی شد.
به گفته وی، طلاق والدین یکی از عمدهترین عوامل اضطراب و پریشانی است که کودکان و نوجوانان با آن مواجه میشوند.
محسنی افزود: کودکانی که در معرض تعارض والدین خود قرار میگیرند احساس ترس و ناامنی میکنند و به افراد پرخاشگر، جنگطلب و خشن تبدیل میشوند.
وی خاطرنشان کرد: در برخی موارد تأثیر دعوای والدین بر فرزندان بصورت ترس، کاهش اعتماد به نفس، اضطراب، افسردگی و فشار روانی خود را نشان میدهد و در مواردی حتی میتواند به خودکشی تبدیل شود.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری اصفهان افزود: اگر بچهها شاهد دعوای والدینشان باشند، آن را تقلید و با دوستان و همسالانشان در هنگام بازی بدرفتاری میکنند.
وی یادآور شد: در این بین وجود ساز و کارهای مناسب اجتماع محور، حمایتی و مبتنی بر هماهنگی و همسویی والدین میتواند امکان سازگاری و پذیرش کودکان را افزایش دهد و از آثار و عوارض ناشی از مشاهده تعارضات بکاهد.
به گزارش ایرنا، در این اتاق که به همت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل اصفهان راهاندازی شده است، به کودکان علاوه بر انجام بازیهای فردی و گروهی، آموزشهای هدفمند نیز ارائه میشود.
۳۳ مرکز مشاوره خانواده دادگستری با ۱۲۰ مشاور و روانشناس در اصفهان فعال است.
نظر شما