توجه به آرمان های شهدا بهترین راهکار برای تقویت فرهنگ ایثار و شهادت است

کرمانشاه-ایرنا- مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه با تاکید بر ترویج و تقویت فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه گفت: بهترین راهکار تقویت این فرهنگ توجه به آرمان های والای شهدا است.

به گزارش ایرنا؛ «خسرو شهیدی» امروز جمعه دوم آذر در مراسم افتتاحیه سی و ششمین دوره مسابقات قرآنی در عباسیه بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه به اهمیت فرهنگ ایثار و شهادت و نقش آن در حفظ نظام جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد و تأثیر قرآن را در تقویت این فرهنگ، منبع سعادت بشری و راهنمایی برای زندگی بهتر دانست.

وی با تسلیت ایام فاطمیه و شهادت حضرت زهرا (س) و گرامیداشت هفته بسیج، گفت: امروز ما در کنار فرهنگ عمومی، فرهنگی بسیار غنی و انسان‌ساز به نام فرهنگ ایثار و شهادت داریم که به واسطه‌ آداب و رسوم و تعاملات اجتماعی ما در جامعه جاری است. این فرهنگ، فرهنگ شهادت است که صاحبان آن عزیزان شما هستند.

وی ادامه داد: تمام آرامش و اقتدار امروز ما در عرصه‌های مختلف ملی و جهانی، مدیون خون عزیزانی است که در دفاع از نظام جمهوری اسلامی ایران جان خود را فدای این نظام کردند.

شهیدی افزود: رسالت ما به عنوان دانش‌آموزان و دانشجویان در پاسداری از این حریم، چه در محیط دانشگاه و چه در مدارس، حفظ و تقویت فرهنگ ایثار و شهادت است. این پاسداری می‌تواند از طریق تحصیل موفق در مدارس، ورود به دانشگاه‌ها و آموزش عالی، یا در عرصه‌های قرآنی محقق شود.

وی در ادامه بیان کرد: یکی از راه‌های تقویت این فرهنگ، توجه به آرمان‌های شهداست که یکی از مهم‌ترین آن‌ها مفاهیم بلند قرآنی است. قرآن، کتابی است که انسان‌ها را به سوی سعادت هدایت می‌کند و تمام آنچه که برای خوشبختی بشر لازم است در آن وجود دارد.

کرمانشاه حدود ۱۰ هزار نفر شهید دارد

به گزارش ایرنا، جنگ تحمیلی با اشغال شهر قصرشیرین در ۳۱ شهریور سال ۵۹ از استان کرمانشاه آغاز و با عملیات مرصاد در پنجم مرداد ماه سال ۶۷ در همین استان پایان یافت.

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت، ۳۷۱ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد، مردم این استان ۳۰ هزار ایثارگر شامل ۹ هزار و ۸۰۰ شهید، ۱۹ هزار جانباز و هزار و ۷۰۰ آزاده تقدیم میهن کرده اند.

همچنین تقدیم ۸۵۰ زن شهیده، ۱۵۵۰ بانوی جانباز و ۷۵۰ شهید زیر ۱۵ سال از سندهای افتخار مردم این استان است، رتبه اول زنان جانباز کشور و دومین استان که بیشترین تعداد زنان شهیده را تقدیم کشور کرده از آن کرمانشاه است.

بیش از ۲۷ عملیات طی دوران دفاع مقدس در کرمانشاه از جمله مرصاد، بازی‌ دراز، تنگ حاجیان، محمد رسول‌ الله (ص)، والفجر ۱۰، مطلع‌الفجر انجام شده و همچنین شهر نودشه و روستاهای زرده و دیره شهرستان دالاهو در دوران جنگ تحمیلی بمباران شیمیایی شدند و اینها همگی سندی بر حقانیت و مظلومیت مردم این دیار است.

در استان کرمانشاه هشت یادمان دوران دفاع مقدس شامل یادمان بین المللی مرصاد، بازی دراز، شهید بهشتی قصرشیرین، مطلع الفجر گیلانغرب، شهدای ۲۶ مرداد پاوه، بانه‌دار شیخ صله ثلاث باباجانی، شهید شیرودی و یادمان پادگان ابوذر وجود دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha