به گزارش خبرنگار ایرنا، محسن زارعی روز شنبه در جریان بازدید خبرنگاران در قالب روایان پیشرفت از شرکت شهرک صنعتی نکا با بیان اینکه این واحدها در زمین های متعلق به شرکت شهرک های صنعتی مازندران ایجاد شده است، ادامه داد: متقاضیان می توانند به صورت اجاره از این کارگاه صنایع کوچک که از تمامی امکانات زیر ساختی شامل آب، برق، گاز، فیبر نوری و تصفیه خانه برخوردار است، استفاده کنند.
وی هدف از ایجاد کارگاه صنایع کوچک حمایت از رونق تولید و پایداری اشتغال عنوان کرد و ادامه داد: این واحدها با اولویت واگذاری به شرکتهای دانشبنیان و فناور در دستور کار قرار دارد.
معاون شرکت شهرکهای صنعتی مازندران با اشاره به این که در زمان حاضر زیر ساخت های آب، برق، گاز، آتش نشانی، تصفیه خانه فاضلاب و فیبر نوری در تمامی ۳۸ شهرک و نواحی صنعتی استان فراهم است، ادامه داد: با توجه به کمبود زمین در استان، واحدهای کارگاهی صنایع اجاره ای فرصتی برای شرکت های دانش بنیان است.
زارعی با بیان اینکه در حال حاضر سه هزار میلیارد ریال طرحهای سرمایهگذاری تکمیل زیرساخت های شهرک صنعتی نکا در مرحله اجرایی قرار دارد، بیان کرد: ۶ واحد کارگاهی صنایع با ۲۵۰ میلیارد ریال اعتبار در این شهرک در حال ساخت است.
به گزارش ایرنا، خبرنگاران رسانههای مختلف استان از واحد تولیدی صنعتی دانش بنیان ماشین آلات کشاورزی و واحد صنعتی ماشین سازی نکا تولید کننده سازه های پیش ساخته ساختمانی بازدید کردند.
کمبود نقدینگی و مواد اولیه، نوسانات قیمت در بازار از جمله مشکلات مطرح شده از سوی صاحبان واحد های صنعتی در بازدید خبرنگاران بود. آنان گفتند که اگر حمایت مسوولان و تصمیم های آنان مطابق با وضعیت موجود واحد های تولیدی و صنعتی باشد، بیشتر چالش ها قابل رفع است.
فعالان اقتصادی در صنعت مازندران تصریح کردند : کمبود سرمایه در گردش و قدرت پایین خرید مردم، صنعت را با چالش مواجه کرده است. بیمه نیروی انسانی، پرداخت هزینههای انرژی و در عین حال نوسانات قیمت انرژی و مواد اولیه از دیگر مسایل مطرح شده از سوی صاحبان واحدهای تولیدی و صنعتی در شهرک صنعتی نکا بوده است.
صنعت همواره در مازندران از جایگاه ویژهای برخوردار بوده و ۱۵ درصد از تولید ناخالص استان از این بخش است و دستکم سه هزار واحد صنعتی با اشتغالزایی مستقیم ۸۰ هزار نفر در استان وجود دارد که از این تعداد ۴۶۱ واحد صنعتی در بخش ماشینآلات و فلزات اساسی، ۱۳۹ واحد در بخش برق و الکترونیک، ۱۱۵ واحد در بخش نساجی، ۴۰۸ واحد در بخش محصولات شیمیایی، ۲۱۶ واحد در بخش سلولزی، ۵۳۰ واحد در بخش کانی غیرفلزی و ۳۶۷ واحد صنعتی نیز در بخش تولید محصولات غذایی مشغول به فعالیت هستند که نوسازی و روغن کاری چرخ دنده های این بنگاه های اقتصادی با تلاش دولت چهاردهم در دست اجرا است.
مازندران با ۲۲ شهرستان، ۳۹ شهرک و ناحیه صنعتی و ۲ هزار و ۶۰۰ واحد تولیدی دارد که حدود ۸۰ هزار نفر به صورت مستقیم در واحدهای تولیدی و صنعتی استان اشتغال دارند. سهم صنعت از مجموع اشتغال های موجود در مازندران ۳۰ درصد است.
نظر شما