به گزارش ایرنا، بهرام سرمست روز یکشنبه در جلسه شورای اداری آذربایجان شرقی، اظهار کرد: اعضای شورای اداری باید در جهت خدمات ارائه شده به مردم، هماهنگیها و تبادل نظر انجام دهند و هر یک بر اساس راهبردها و روشها، آماده خدمت رسانی باشند.
وی با بیان اینکه یکی از اولویتهای مهم دولت چهاردهم، استقرار دولت الکترونیک است، اظهار کرد: دولت الکترونیک یعنی خدمت رسانی به مردم در ۲۴ ساعت شبانه روز و بدون نیاز به حضور فیزیکی که دستاورد بسیار مهمی است.
وی با اشاره به اینکه نیازمند نگرش سیستمی هستیم و ناهماهنگی بین دستگاههای اجرایی، پذیرفتنی نیست، گفت: توسعه استان در ابعاد مختلف دنبال میشود و از هر کسی که بتواند قدمی برای گره گشایی از مشکلات مردم بردارد، حمایت می کنیم.
سرمست با تاکید بر تعامل سازنده با تمام ارکان و ظرفیتها، افزود: جبران عقب افتادگیها با تقابل و اختلاف ممکن نیست.
وی از بررسی و ارزیابی عملکرد مدیران استان از طریق استانداری خبر داد و گفت: مدیران دستگاههای اجرایی باید یک روز را برای مراجعه ارباب رجوع بدون تعیین وقت قبلی تعیین و به استانداری اعلام کنند.
وی ادامه داد: این وقت ملاقات هیچ نیازی به هماهنگی برای ارباب رجوع نباید داشته باشد و جدا از وقت ملاقاتهایی است که بر اساس زمان بندی انجام میگیرد و البته یکی از ملاکهای ارزیابی ما از عملکرد مدیران خواهد بود.
استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه سازمانهای یادگیرنده در قرن بیست و یکم، قائل به شخص نبوده و از همدیگر و حتی ارباب رجوع در حال یادگیری هستند، اظهار کرد: برگزاری جلسات شورای اداری میتواند زمینهای برای بهره گیری از آخرین یافتههای مدیریتی باشد زیرا که مدیران باید همواره یادگیرنده و در حال بروزرسانی اطلاعات باشند وگرنه ممکن است دچار فرسودگی شوند.
مدیران فرصت خدمت را از دست ندهند
وی با بیان اینکه اکنون در دوره گذار قرار داریم، گفت: مدیران در این دوره دچار بلاتکلیفی، سرگردانی و رخوت میشوند که تا حدی طبیعی است اما نباید فرصت خدمت را از دست بدهیم، عملکرد مدیران در دوره انتقال با معیارهای خدمت به مردم سنجیده می شود.
وی با اشاره به اینکه حکمرانی مطلوب، چهار مولفه شفافیت و اطلاع رسانی، مشارکت و پاسخگویی، قانون گرایی و کارآمدی و اثربخشی دارد، افزود: نیازمند مدیران مسئولیت پذیر و پاسخگو در مقابل خبرنگار و منتقدان هستیم.
سرمست با تاکید بر لزوم قانون مداری در ادارات برای ریشه کنی فساد و ارتقای بهره وری ادامه داد: کارآمدی دولت، کارآمدی نظام است.
وی همچنین به هفته بسیج نیز اشاره کرد و گفت: بسیجی بودن ففط به لباس و عنوان نیست بلکه روحیه بسیجی داشتن مهمتر از عناوین است و معتقد هستیم مسئولان دولتی اگرچه لباس رسمی بسیج برتن ندارند اما روحیه بسیجی در عمر خدمت گذاری آنها در وجودشان میتواند نهادینه شود.
فعالیت یک میلیون بسیجی در آذربایجان شرقی
فرمانده سپاه عاشورا نیز در شورای اداری استان اظهار کرد: بسیج مستضعفان ۴۵ سال پیش بر اساس پیش بینیها و آینده نگریهای امام خمینی(ره) برای پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی راه اندازی شد و تا امروز شاهد اقدامات گستردهای از این شجره طیبه در کشور هستیم که موجب عزت، امنیت، اقتدار و پیشرفت شده است.
سردار اصغر عباسقلیزاده با بیان اینکه بیش از یک میلیون بسیجی در استان و ۵۷ هزار و ۵۰۷ نفر جامعه بسیج در ادارات استان داریم، گفت: بسیج مایه افتخار، امنیت و آرامش کشور و صدور انقلاب به نقاط دیگر دنیا شده است.
وی با اشاره به جایگاه خطیر ایران در منطقه، جهان اسلام و جبهه مقاومت، اظهار کرد: دشمنان میدانند تا زمانی که ایران پابرجا بماند، حرم اولیا و معصومین(ع) نیز پابرجا میماند از این رو همواره در پی اجرای نقشههای پلید برای نابودی کشورمان هستند و کوچکترین اتفاق در داخل کشور باعث ورود هجمههای گسترده میشود.
وی تاکید کرد: اغلب حکام و روسای جمهور دنیا به جز ایران مرعوب آمریکا هستند که ایران با موضع خود در دنیا تحول ایجاد کرده و وجدانهای خفته دنیا بیدار شده است.
تبریز میزبان بزرگترین رویداد فرهنگی و قرآنی کشور
مدیرکل اوقاف و امور خیریه آذربایجان شرقی نیز با اشاره به برگزاری مرحله کشوری چهل و هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در تبریز، اظهار کرد: این مسابقات، بزرگترین رویداد فرهنگی و قرآنی کشور است که به بهانه پاسداشت شهدای عزیز خدمت شهید آیت الله آل هاشم و شهید رحمتی در تبریز برگزار میشود.
حجت الاسلام سید شهاب الدین حسینی با بیان اینکه تبریز برای دومین بار میزبان این مرحله از مسابقات میشود، افزود: تبریز، شهر علامهها و لبریز از ولایتمداری، غیرت و سرافرازی است و میزبان بیش از ۶۰۰ شرکت کننده مسابقات سراسری قرآن کریم خواهد بود.
وی با اشاره به برگزاری اولین یادواره شهدای خدمت با محفل قرائت قرآن در جوار مزار آیت الله آل هاشم در هشتم آذرماه، افزود: استاندار آذربایجان شرقی، رییس ستاد عالی قران کریم، معاون سیاسی استاندار، جانشین ستاد عالی و مدیرکل حوزه استانداری، مسئول هماهنگی ستاد عالی بوده و ۱۳ کمیته نیز در این خلال تشکیل یافته است.
حسینی تاکید کرد: آذربایجان شرقی در روزهای برگزاری این رویداد معنوی به محفل بزرگ قرآنی تبدیل میشود و فرصت مهمی برای معرفی استان خواهد بود و دانشکده علوم قرآنی تبریز نیز همزمان با برگزاری مسابقات افتتاح میشود.
نظر شما