به گزارش خبرنگار ایرنا، محسن صادقی روز یکشنبه در آیین تکریم و معارفه استاندار زنجان که با حضور وزیر کشور برگزار شد، افزود: در نظام مردم سالاری دینی پس از هر انتخابات ملی، آرای مردم، جهت گیری بعدی مسئولین سیاسی کشور را در حوزه سیاست داخلی مشخص می کند که در واقع تغییر با رای مردم و پس از هر انتخابات ملی طبیعی و هم ضروری است.
وی گفت: تمایز اصلی گردش قدرت مبتنی بر آرای عمومی در نظام مردم سالاری دینی با سایر نظام های لیبرال دموکراسی در دنیا عنصر اخلاق است، در واقع تغییر هدف نیست بلکه جهت و کیفیت تغییرات است که درستی تصمیم تغییر را نشان می دهد.
صادقی گفت: در تغییر مدیران، شاخص ارزیابی عملکرد و سطح رضایت مندی اجتماعی به ویژه در حوزه دستگاه های متولی خدمات عمومی ملاک است.
وی با بیان اینکه نیروی انسانی در نظام مردمسالاری دینی مهمترین سرمایه اجتماعی است، گفت: کسانی باید در مدیریت باشند که دانایی، توانایی و تجریه اجرایی داشته باشند و شاخص و میزان در سنجش عملکرد مدیران نیز سطح رضایتمندی اجتماعی است.
صادقی با بیان اینکه همه جریانات، شخصیتها و چهرهها و گرایشهای سیاسی استان در این مراسم حضور دارند و این نشست در واقع ترجمه و یک چهره نمادین از وفاق ملی است، گفت: همه ما باید حول محور توسعه استان به وفاق برسیم تا مردم در این مدیریت و وفاق، تحول را شاهد باشند.
وی با بیان اینکه رویکرد ما در مدیریت مسالهمحوری است، گفت: اگر حاصل کار باعث تغییر زندگی مردم نشود، نمره قابل قبولی نخواهد گرفت.
صادقی ادامه داد: استان زنجان دارای همگرایی بالایی است و جلوه آن را در مشارکت سیاسی شاهد هستیم و در همه پرسی اخیر گفتمان وفاق، ۶۱ درصد رأیدهندگان را به خود اختصاص داد و طبیعتا مدیران منتخب مجری گفتمان وفاق در استان خواهند بود.
وی، موقعیت استان را حائز اهمیت دانست و یادآور شد: برای رسیدن به جهش اقتصادی با موانع و چالش هایی مواجه هستیم که لزوما باید این موانع شناسایی و با همدلی و همکاری رفع شود.
استاندار زنجان ادامه داد:در زیرساختهای حمل و نقل کمبود جدی وجود دارد و در بسیاری از مواد معدنی استان خام فروشی صورت می گیرد که با فرآوری میتوان به ثروت رسید.
صادقی در ادامه در ذکر موانع توسعه پایدار به دو مشکل آب و تمرکز گرایی اشاره کرد و عنوان نمود: تمرکز زدایی خواسته ماست.
وی از دیگر مسائل استان به ضعف جدی در زیرساختهای گردشگری اشاره کرد و ظرفیت استان در گردشگری مذهبی را حائز اهمیت خواند.
استاندار زنجان ادامه داد: در استان جاذبه لازم برای نگه داشتن نیروهای متخصص وجود ندارد و باید به آن توجه کرد همچنین نقش مهم زنان فرهیخته استان در مدیریت ملی و محلی باید مورد توجه قرار گیرد و در حوزه آموزشهای حرفهای نیز تلاش منسجمی صورت گیرد.
وی به ضعف مشارکت نخبگان با مدیریت استان در رفع مشکلات استان اشاره و یادآور شد: در تسهیلات اعطایی ضعف جدی در استان وجود دارد که باید در رابطه با آن کار شود.
استاندار زنجان افزود: تا زمانی که واقعیتهای استان را نبینیم هیچگاه درصدد رفع آن برنخواهیم آمد بنابراین واقعبینی باعث میشود مشکلات برطرف گردد.
صادقی خاطرنشان کرد: تحول استان مسیری طولانی، اما شدنی است، ولی با همدلی همه اقشار، نخبگان و استفاده از همه ظرفیت ها، به ویژه نمایندگان استان این کار امکانپذیر خواهد بود بنابراین باید رشد و توسعه را فرآیندی ببینیم.
وی عنوان کرد: امروز امنیت یعنی تأمین معیشت عمومی و ایجاد امید به آینده و قطعا تلاش نظام سیاسی در تحقق این نوع از امنیت است.
وزیر کشور امروز به منظور شرکت در آیین تکریم و معارفه استاندار به زنجان سفر کرده است. در این آیین از خدمات سه ساله محسن افشارچی قدردانی و محسن صادقی به عنوان استاندار جدید زنجان معرفی شد.
محسن صادقی در جلسه روز چهارشنبه هفته گذشته هیات دولت به عنوان استاندار زنجان منصوب شد.
محسن صادقی متولد سال ۱۳۴۴ در زنجان است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سیستان و بلوچستان، مدیرکل امنیتی وزارت کشور و مدیرکل پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه از جمله مسوولیت های قبلی در کارنامه صادقی است.
همچنین رئیس کمیته امنیت ملی مجمع تشخیص مصلحت نظام، رئیس دفتر بازرسی ویژه ریاست جمهوری، نماینده قوه قضاییه و وزارت کشور در شورای عالی امنیت ملی از دیگر مسوولیت های اجرایی استاندار جدید زنجان بوده است.
صادقی در دولت دوازدهم سرپرست دفتر بازرسی ویژه نهاد ریاستجمهوری بود.
نظر شما