به گزارش ایرنا، محمد آشوری تازیانی متولد ۱۳۴۱ در بندرعباس، دارای دکترای مدیریت استراتژیک و دومین استاندار بومی هرمزگان است که سمت فرماندار بندرعباس، معاون سیاسی استانداری هرمزگان ،ریاست شورای ورزشی و هیات فوتبال هرمزگان، ۶ دوره نمایندگی مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون دفاعی - امنیتی شورای راهبردی، رئیس کمیته امنیت داخلی شوراهای کشور و عضویت هیات امنای دانشگاه هرمزگان را در کارنامه خود دارد.
مهدی دوستی از مهرماه ۱۴۰۰ نماینده عالی دولت در هرمزگان بود و از امروز یکشنبه یازدهم آذرماه ۱۴۰۳ محمد آشوری عهده دار این مسوولیت است.
استانداران هرمزگان از ابتدای انقلاب تاکنون
نصرالله گرجی از اسفند ۱۳۵۷ تا تیر ۱۳۵۸، مرتضی بازرگان از تیر ۱۳۵۸ تا فروردین ۱۳۵۹، حسینعلی عظیمی از خرداد ۱۳۵۹ تا فروردین ۱۳۶۰، نوروز کهزادی از فروردین ۱۳۶۰ تا تیر ۱۳۶۲، اکبر ترکان از تیر ۱۳۶۲ تا بهمن ۱۳۶۴، نصرت الله تاجیک از بهمن ۱۳۶۴ تا بهمن ۱۳۶۶، احمد خرم از بهمن ۱۳۶۶ تا اردیبهشت ۱۳۷۱، سید جلیل سید زاده یزدی از خرداد۱۳۷۱ تا مرداد۱۳۷۳، غلامعباس زائری از مرداد ۱۳۷۳ تا آبان ۱۳۷۶، فتح الله معین نجف آبادی از آبان ۱۳۷۶ تا اسفند ۱۳۸۰، عبدالحسن مقتدایی از اسفند ۱۳۸۰ تا آبان ۱۳۸۳، ابراهیم درازگیسو از آبان ۱۳۸۳ تا مهر ۱۳۸۴، عبدالرضا شیخ الاسلامی از مهر ۱۳۸۴ تا اردیبهشت ۱۳۸۶، عبدالعلی صاحب محمدی از اردیبهشت ۱۳۸۶ تا آبان ۱۳۸۸، حسین هاشمی تختی از آبان ۱۳۸۸ تا مهر ۱۳۹۰، ابراهیم عزیزی از مهر ۱۳۹۰ تا آبان ۱۳۹۲، جاسم جادری از آبان ۱۳۹۲ تا شهریور ۱۳۹۶، فریدون همتی از شهریور ۱۳۹۶ تا مهر ۱۴۰۰ و مهدی دوستی از مهر ۱۴۰۰ تاکنون به ترتیب نمایندگان عالی دولت در استان هرمزگان بودند.
هرمزگان، پایتخت اقتصادی ایران
هرمزگان یکی از استانهای جنوبی کشور که در شمال تنگه هرمز قرار گرفته و مرکز این استان، کلانشهر بندرعباس است.
این استان با حدود ۶۸ هزار کیلومتر مربع مساحت (کمابیش اندازه کشور گرجستان) از جهت شمال و شمال شرقی با استان کرمان، غرب و شمال غربی با استانهای فارس و بوشهر از شرق با سیستان و بلوچستان همسایه بوده و جنوب آن را آبهای گرم خلیج فارس و دریای عمان در نواری به طول تقریبی ۹۰۰ کیلومتر دربرگرفتهاست.
این استان دارای۱۳ شهرستان، ۳۹ بخش، ۸۸ دهستان و ۵۰ شهر و ۱۴ جزیره است.این استان دارای۱۳ شهرستان، ۳۹ بخش، ۸۸ دهستان و ۵۰ شهر و ۱۴ جزیره است.
از جمله فعالیتهای رایج مردم هرمزگان زمینههای کشاورزی، ماهیگیری و تجارت است.
این استان همچنین دارای معادنی از قبیل نفت، گاز، کرومیت، فولاد، آلومینیوم و خاکسرخ بوده و در زمینه حمل و نقل دریایی و شیلات از موقعیت اقتصادی برجستهای برخوردار است.
جزایر کیش و قشم به عنوان مناطق آزاد تجاری از لحاظ اقتصادی برای این استان سود سرشاری را به دنبال دارند و بندر شهید رجایی آن بزرگترین بندر تجاری و گمرک ایران دروازه ورود کالا به ایران است، با این اوصاف میتوان بندرعباس را پایتخت اقتصادی ایران نامید.
کلانشهر بندرعباس بهعنوان مرکز استان امروزه یکی از کلانشهرهای ایران و مرکز مهم فعالیتهای اقتصادی و تجاری است. این شهر که در قسمت انتهایی خلیجفارس و در فصل مشترک شاهراه خلیجفارس و دریای عمان واقع شده است، نقش مهمی در زمینه صادرات و واردات کشور ایفا میکند.
تأسیسات مهم دریایی و زیربنایی کشور همچون بندر شهید رجایی، پالایشگاه نفت بندرعباس، کارخانه آلومینیوم المهدی، پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس، کشتی سازی خلیج فارس و صنایع فراساحل ایران، فولاد بندرعباس، سیمان هرمزگان، پالایشگاه گاز سرخون، نیروگاه بندرعباس از این جمله هستند و درواقع هرمزگان جزو پنج استان پردرآمد ایران محسوب میشود.
نظر شما