توسعه همکاری های دفتر تبلیغات اسلامی و مرکز تحقیقات اسلامی مجلس

قم- ایرنا- روسای دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم و مرکز تحقیقات اسلامی مجلس شورای اسلامی در نشستی مشترک بر توسعه همکاری ها بین این دو نهاد تاکید کردند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس روز یکشنبه در این نشست مشترک گفت: برای پاسخ به نیازهای نظام در دو بعد تصمیم سازی و تصمیم گیری، میزهای قانونگذاری در عرصه حکمرانی دینی در دفتر تبلیغات اسلامی فعال شود.

حجت الاسلام والمسلمین علی نهاوندی، قاعده گذاری و نظارت را ۲ بال اصلی نظام حکمرانی دینی دانست و گفت: مرکز تحقیقات اسلامی مجلس به عنوان یک ساختار منضبط در بدنه قوه مقننه در موضوع قانون نویسی و قاعده گذاری می‌تواند فعالیت مشترکی را با دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه آغاز کند.

وی با اشاره به انتظار مجلس شورای اسلامی از حوزه های علمیه گفت: علاوه بر اصول متعدد قانون اساسی از جمله اصل چهارم مبنی اینکه همه قوانین باید منطبق با شریعت اسلام باشد، بندهای اول و دوم سیاست‌های کلی نظام قانونگذاری ابلاغی از سوی رهبر معظم انقلاب، مسئولیت حوزه های علمیه و مرکز تحقیقات اسلامی مجلس را دوچندان کرده است و دفتر تبلیغات اسلامی می‌تواند در حوزه قانونگذاری و سیاستگذاری مددکار نظام باشد.

وی یادآورشد: دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برش‌های تقنینی را در پژوهش‌های خود پررنگ کند.

مرکز تحقیقات اسلامی مجلس به تصمیم سازی نظام در حوزه حکمرانی تقنینی کمک کند

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم نیز در این نشست با اشاره به اهمیت مرکز تحقیقات اسلامی مجلس از بعد ساختاری گفت: دولت و مجلس نه تنها در ایران بلکه در همه جای جهان در تصمیم گیری های خود به تجارب فردی، میزان اطلاعات و گاهی علائق سیاسی خود اکتفا و بر اساس آن تصمیم گیری می‌کنند ولی وجود یک مرکزی مانند مرکز تحقیقات اسلامی مجلس که بتواند به صورت منسجم و نظامند در عرصه تصمیم سازی کمک کار نظام باشد، حائز اهمیت است.

حجت الاسلام والمسلمین احمد واعظی خاطرنشان کرد: اگر مرکز تحقیقات اسلامی مجلس بتواند پژوهش‌ها و داده‌های حوزوی را به صورت تنقیح و حلاجی شده در اختیار نظام قرار دهد، به تصمیم سازی نظام در حوزه حکمرانی تقنینی کمک می‌کند.

وی برای همکاری با مرکز تحقیقات اسلامی مجلس اعلام آمادگی کرد و گفت: دفتر تبلیغات اسلامی محققان توانمند و پژوهشگران توانایی را در عرصه‌های فقهی و حقوقی اختیار دارد و خروجی راهبردی از فعالیت های آنها در صورتی که ناظر به نظام مسائل کشور باشد، بسیار مهم است و این نیاز به برنامه ریزی دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha