۵ آذر ۱۴۰۳، ۱۳:۳۶
کد خبرنگار: 965
کد خبر: 85670440
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

فرماندار:‌ سرشماری کشاورزی در ۸۸ روستای شوش انجام شد

دزفول – ایرنا – فرماندار شوش گفت: سرشماری کشاورزی و دامداری در ۸۸ روستا از ۱۵۵ روستای این شهرستان انجام شده و این روند به طور مطلوب در حال انجام است.

محسن حویزه روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: شوش یکی از قطب‌های کشاورزی خوزستان است به همین دلیل دقت بالا در انجام این سرشماری به عنوان مبنای تصمیم گیری‌های راهبردی ۱۰ سال آینده بخش کشاورزی و دامپروری با حساسیت دنبال می‌شود.

وی ادامه داد: سرشماری‌های کشاورزی مبنای تصمیم گیری در بخش کشاورزی و دامداری یک دهه آینده کشور توسط دولت و دستگاه‌های متولی است و براساس این آمار خدمات، نیازها و ظرفیت‌های کشاورزی هر منطقه استخراج و تصمیم گیری می‌شود.

فرماندار شوش با بیان اینکه سرشماری کشاورزی در حدود ۶۰ درصد روستاهای این شهرستان انجام شده است، گفت: هماهنگی مناسبی در این شهرستان برای اجرای هرچه بهتر سرشماری کشاورزی وجود دارد تا این سرشماری با دقت و کیفیت بالا انجام شود.

وی با بیان اینکه شوش جزو معدود شهرستان‌های خوزستان است که برای سرشماری کشاورزی اقدام به ایجاد یک ستاد ویژه کرده است، افزود: ستاد سرشماری کشاورزی شوش با بهره گیری از کارشناسان زبده و مشارکت دستگاه‌های مختلف مسوولیت راهبری، اجرا و نظارت بر حسن اجرای این سرشماری در این شهرستان را به عهده دارد.

فرماندار شوش با تاکید بر اینکه برخی تصورات غلط موجب اختلال در سرشماری شده است، اظهار کرد: برخی تصور می‌کنند که اگر آمار درستی از وضعیت دامی خود ارایه کنند موجب قطع یارانه و یا افزایش مالیات آنها می‌شود به همین دلیل آمار غیرواقعی به ماموران سرشماری ارایه می‌کنند که چنین تصوری نادرست است.

وی افزود: برای جلوگیری از این موضوع، اطلاع رسانی و آموزش‌های عمومی به طور ویژه در حال انجام است.

فرماندار:‌ سرشماری کشاورزی در ۸۸ روستای شوش انجام شد

به گزارش ایرنا، سرشماری عمومی کشاورزی ۱۴۰۳ ششمین سرشماری کشاورزی در کشور است، پنج سرشماری قبلی در سال‌های ۱۳۵۲، ۱۳۶۷، ۱۳۷۲، ۱۳۸۲و ۱۳۹۳ اجرا شده است.

سرشماری کشاورزی ۱۲ آبان ماه ۱۴۰۳ به طور رسمی در کشور آغاز شده است.

سرشماری کشاورزی، گردآوری اطلاعات فعالیت‌های مختلف کشاورزی شامل «پرورش محصولات سالانه نظیر گندم، جو، شلتوک و ذرت»، «پرورش محصولات دائمی نظیر پرتقال، سیب، خرما و انگور»، «پرورش گاو و گوساله، گوسفند و بره، بز و بزغاله، گاومیش و بچه گاومیش و شتر و بچه شتر»، «کشت محصولات گلخانه‌ای»، «پرورش آبزیان خوراکی شامل ماهیان گرمایی و سردابی و میگو»، «پرورش طیور»، «پرورش کرم ابریشم» و «پرورش زنبور عسل» از بهره برداران کشاورزی است.

سالانه یک میلیون و ۹۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی در شهرستان شوش تولید می‌شود.

شهرستان شوش در تولید ذرت دانه‌ای رتبه نخست کشور را دارد و با تولید ۲۰۰ هزار تن گندم از قطب‌های مهم کشور در تولید این محصول راهبردی است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha