علی رمضانپور روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار کرد: ۳۳ میلیون جوجه ریزی از ابتدای سال تاکنون در واحدهای مرغداری استان قزوین صورت گرفته که این میزان نسبت به بازه زمانی مشابه سال گذشته که ۲۸ میلیون ۱۰۰ هزار جوجه بود، ۱۷ درصد رشد داشته است.
وی افزود: در حال حاضر ۴۱۲ واحد مرغداری گوشتی در سطح استان قزوین فعال است که ظرفیت تولید سالانه ۱۰۰ میلیون مرغ را دارند و به صورت میانگین نیز ماهانه چهار میلیون و ۵۰ هزار قطعه مرغ توسط این تعداد مرغداری تولید شده و به همین میزان نیز جوجه ریزی صورت می گیرد.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین عنوان کرد: در سال جاری ۶۶ هزار تن گوشت مرغ در استان قزوین تولید شده که ۵۵ درصد آن در استان به مصرف رسیده و ۴۵ درصد دیگر به سایر استان ها به ویژه تهران و البرز صادر شده است.
رمضانپور خاطرنشان کرد: قزوین در حوزه تامین امنیت غذایی کشور جایگاه تولید کننده و مولد را داشته و در تولید بسیاری از محصولات، به ویژه دام و طیور جزو استان های صادر کننده به شمار می رود و در همین راستا توجه ویژه و تقویت مرغداری های فعال منطقه یکی از نیازهای کشوری بوده که باید به آن توجه ویژه شود.
نظر شما