به گزارش ایرنا از سازمان توسعه تجارت ایران، «احمد فیروزی» امروز (سه شنبه) بریکس را یک نهاد نوآورانه در ساختار اقتصاد جهانی دانست و گفت: به نظر میرسد کاهش محدویتهای تجاری مهمترین عامل برای پیوستن ایران به گروه بریکس باشد. همچنین بریکس زمینههای تجارت غیرتبعیض آمیز و براساس اصول تجارت را بین اعضا فراهم میکند و باعث افزایش شفافیت و حرکت منطقی در تجارت خواهد شد.
این مقام مسئول با بیان اینکه رویکرد دولت چهاردهم در جهت توسعه تبادلات و ارتباطات با کشورهای عضو بریکس است، افزود: ایران به یک ساختار و نظم جدید مانند بریکس نیاز دارد تا بتواند از فرصتها و بازارهای آن به نفع توسعه تجارت استفاده کند از این رو اهداف ما مربوط به سال آینده و یا کوتاه مدت نیست بلکه ما بر روی یک چشم انداز بلندمدت برنامهریزی کردهایم.
مدیرکل دفتر اروپا و آمریکا سازمان توسعه تجارت ایران با بیان اینکه عضویت ایران در بریکس، نوعی آینده نگری در حوزه اقتصاد و تجارت است، ادامهداد: کشورهای عضو بریکس به زودی سهم بیشتری را از اقتصاد جهانی کسب خواهند کرد؛ اکنون حدود ۳۰ درصد تولید ناخالص جهانی و ۲۵ درصد صادرات کالا در دنیا مربوط به کشورهای بریکس است اما به نظر میآید که این رقم ظرفیت افزایش را دارد.
به گزارش ایرنا، توسعه روابط ایران با کشورهای عضو بریکس فرصتی برای عرضه کالاها و حضور در بازارهای جهانی است. گروه بریکس متشکل از اقتصادهای نوظهور برزیل، چین، هند، روسیه و آفریقای جنوبی است که این اتحاد ۴۲ درصد از جمعیت جهان و حدود ۲۶ درصد از اقتصاد جهان را تشکیل می دهد. حضور ایران و تقویت روابط با کشورهای عضو بریکس فرصت بی نظیری برای ایران در راستای دور زدن تحریم ها و حضور بیشتر در عرصه جهانی است.
نظر شما