به گزارش خبرنگار ایرنا ، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل روز چهارشنبه در این رزمایش با تقدیر از اقدامات جمعیت هلال احمر در توانمندسازی افراد در مقابله با بلایای طبیعی افزود: دانشآموزان باید پس از توانمند سازی هر کدام به عنوان یک مربی و سفیر در خانواده خود عمل کنند.
سیدکمالالدین میرجعفریان ادامه داد: ایران یکی از مناطق زلزلهخیز به شمار میرود که هر سال شاهد وقوع آن در مناطق مختلف کشور با مقاومتهای متفاوت هستیم و در این راستا مردم باید آموزشهای لازم را از طریق سازمانهایی مانند هلال احمر فرا گرفته و خود را در مقابل بلایای طبیعی توانمند کنند.
نصرالله باقری ، رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان اردبیل هم در این مراسم گفت: برگزاری رزمایش زلزله نقش مهمی در آمادهسازی دانشآموزان برای مقابله با حوادث غیرمترقبه دارد، این تمرینها نهتنها آگاهی دانشآموزان از اصول ایمنی را افزایش میدهد، بلکه واکنش سریع و صحیح در زمان وقوع زلزله را در ذهن آنها نهادینه میکند.
وی ادامه داد: هدف از اجرای این مانور، ایجاد یک فضای آموزشی عملی است که دانشآموزان بتوانند رفتارهای درست در هنگام زلزله را بهطور مستقیم تمرین کنند، همچنین همکاری دستگاههای مختلف در این مانور، تمرینی برای مدیریت بحران در شرایط واقعی است.
کلامالله صفری ، مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل نیز با اشاره به برگزاری طرح دادرس در بیش از ۲۰ مدرسه اردبیل اذعان کرد: طرح "دادرس" دانشآموزان را برای روزهای سخت مانند زلزله و بلایای طبیعی آماده میکند.
به گفته وی ، بیست و ششمین مانور سراسری زلزله در مدارس استان اردبیل با حضور بیش از پنج هزار از دانشآموزان اردبیلی برگزار شد و دانشآموزان در مقابل پیشگیری از بلایای طبیعی مانند زلزله آموزشهای لازم را فراگرفتند.
رزمایش "مدرسه ایمن، جامعه تابآور" با همکاری جمعیت هلالاحمر، مدیریت بحران، سازمان آتشنشانی، اورژانس، آموزش و پرورش ، نیروی انتظامی و دستگاههای مرتبط برگزار شد.
استان اردبیل از جمله ۱۰ استان کشور در زمینه فراوانی وقوع حوادث طبیعی به شمار میرود و هر از گاهی بروز حادثههایی مانند زمین لرزه ، رانش زمین ، سیل ، خشکسالی ، صاعقه ، طوفان ، سرمازدگی ، برف سنگین ، سرما و یخبندان شدید خسارت و تلفاتی برجای میگذارد.
این استان ۵۰ هزار امدادگر آموزشدیده برای بکارگیری در حوادث احتمالی غیرمترقبه دارد.
نظر شما